fbpx

Vierailevina tähtinä asiakkaan toimistolla

Minä ja työkaverini Anneli olemme molemmat olleet Moment Groupin ja sitä ennen Midas Touchin palveluksessa jo yli kymmenen vuotta ja melkeinpä yhtä pitkään on tehtäviimme kuulunut suuren, kansainvälisen yrityksen asiakaspalvelun hoitaminen.

Enemmän kuin yhteistyökumppani

Tämän yrityksen asiakaspalvelu on ollut työnantajamme hoidettavana jo yli 15 vuotta. Työ on ollut antoisaa ja vaihtelevaa. Toisinaan tuntuu kuin olisimme tämän kyseisen yrityksen työntekijöitä ja tunne vaikuttaa olevan molemminpuolinen; kustantaahan yritys meille tiimin jäsenille vuosittain erikseen omat pikkujoulut sekä kesäjuhlatkin, annetun suullisen palautteen lisäksi.

Kokonaisvaltaista asioiden hoitoa

Hoidamme kontaktit puhelimitse, mutta meillä Iisalmessa toimii myös yrityksen Suomen asiakaspalvelun toimisto, josta lähetetään ja jonne saapuvat kirjepostit ja josta vastataan e-maileihin. Minä ja Anneli kirjaamme asiakkailta tulleita yhteydenottoja erilaisiin raportointiohjelmiin sekä Exceleihin ja olemme molemmat yhteydessä asiakkaaseen myös e-maililla, ns. luurityön lisäksi.

Tutustumisvierailu Helsingin toimistoon

Kun meille tarjoutui tilaisuus päästä ensi kertaa vierailemaan yrityksen Suomen toimipisteessä Helsingissä saakka ja tutustumaan toimintaan, tartuimme siihen innokkaasti. Näitä tutustumisvierailuja on järjestetty tiimiläisille muutaman vuoden ajan.

Yritys ja työnantaja kustansivat junamatkamme ja majoituksen hotellissa joten pääsimme lähtemään Helsinkiin jo edellisenä päivänä. Tämä olikin hyvä juttu, koska pääsimme aamulla virkeinä toimipisteelle joka sijaitsi ihan muutaman kymmenen metrin päässä hotellista. Hotellissa oli meillä mukavat erilliset huoneet ja maittava aamupala. Tuloiltana ehdimme myös käydä läheisessä ravintolassa illallisella.

Kasvot tutuille nimille

Päivän agendaamme kuului toimipisteen eri osastoihin tutustumista, joista asiantuntevat henkilöt olivat meille kertomassa tuoreita kuulumisia ja saimme esittää kysymyksiä, joita olimme jo etukäteen miettineet. Meille myös esiteltiin toimitiloja rakennuksessa.

Suurin osa henkilöistä oli tuttuja nimeltä, joiden kanssa olemme olleet sähköpostiviestein yhteydessä. Oli mukava saada kasvot näille henkilöille. Toki osa henkilöistä on vieraillut usein meillä Iisalmessa aiemmin mm. pitämässä koulutuksia.

Asiaa oli paljon ja aikataulu oli tiivis, mutta päivä oli kaikin puolin antoisa ja mielenkiintoinen. Meille tarjottiin päivän aikana myös maittava lounas läheisessä ravintolassa ja tuntui todella, että meistä huolehdittiin.

Helsingissä ei ehditty shoppailla, mutta näyteostoksilla piipahdettiin.

Vierailu oli matkan väärti

Päivän päätteeksi kiiruhdimme junaan ja shoppailut jäivät välistä, mutta ehdimme kuitenkin aamulla käydä hieman kiertelemässä kaupungilla ja bongasimme mm. Stockmannin hienon jouluikkunan. Mahdollista olisi ollut toki myös jäädä Helsinkiin viettämään viikonloppua ja tekemään jouluostoksia.

Kaiken kaikkiaan vierailu on mielestämme hieno mahdollisuus johon kannattaa tarttua kun sellainen tarjoutuu. Etenkin allekirjoittaneelle pienten lasten äidille tämä retki oli virkistävä irtiotto arjesta, jonka muistaa vielä pitkään!    

       

Eeva-Maria Savolainen
Moment Maker              

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.