fbpx

Vastuullinen telemarkkinointifirma: Työntekijät pysyvät ja kielilisätkin kunnossa

Palvelualojen ammattiliitto PAM nostaa verkkosivuillaan Moment Groupin esiin vastuullisena firmana muuten niin villillä telemarkkinointialalla:

”Asiakaspalvelu- ja telemarkkinointiala tunnetaan monesti niin kutsuttuna läpikulkualana: työtä tehdään esimerkiksi opiskelujen ohella ja sitten siirrytään muihin töihin. Täällä suurin osa työtekijöistä on pysynyt viidestä kymmeneen vuotta.

Syynä on se, ettei ketään kohdella tulos tai ulos -periaatteella, vaan jos homma ei toimi esimerkiksi myyntityössä, voi koettaa asiakaspalvelutehtäviä.”

Työehtosopimus ja kielilisät

Edelleen löytyy yrityksiä, joissa ei työehtosopimuksia noudateta. Jos tessiä ei ole käytössä,  voi se näkyä esimerkiksi niin, että työntekijät työskentelevät pelkällä provisiopalkalla.

Kielilisät nostettiin Moment Groupin Iisalmen toimipisteessä pöydälle tammikuussa. Asiaa käsiteltiin, henkilöstön kanssa keskusteltiin, osaamista seurattiin ja tänään jo maksetaankin lisät niille, joille kielilisä kuuluu. Bueno!

Töihin on oltava mukava tulla

Moment Group haluaa olla työpaikka, jonne on mukava tulla ja jossa ihmiset viihtyvät. Lue työilmapiiristä ja pitkistä työsuhteista lisää >>


Haluatko meille töihin? Katso avoimet työpaikat tästä >>

Lue PAM:in alkuperäinen artikkeli ”Vastuullisempi firma villillä telemarkkinointialalla: Työntekijät pysyvät, kielilisätkin kunnossa” tästä >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.