fbpx

Ulkoistamisen sisäistäminen

Kun yritys haluaa menestyä, sen täytyy suorittaa vahvasti kaikilla suunnilla. Joskus on kuitenkin järkevää antaa jokin toiminnan osa-alue toisten käsiin; jos yrityksen osaaminen sijoittuu koneistamiseen tai silmäleikkauksiin, voi olla paras ratkaisu suunnata omat resurssit näihin kohteisiin ja antaa muiden hoitaa vaikkapa logistiikka tai asiakaspalvelu.

Voiko yhteistyökumppaniin luottaa?

Jos palveluita ulkoistetaan, tilanne on parempi silloin kun se jolle ulkoistetaan ei ulkoista. Saattaa näyttää vähän monimutkaiselta ajatukselta ensi vilaisulla, mutta kun tuota vähän pureksii niin ydinajatus käy selväksi; kun jättää tärkeimmän ulkoisen pääomansa, asiakkaat, toisen tahon käsiin on syytä olla varma että homma toimii. Paras tapa varmistaa että pallo pysyy ilmassa eikä vain nipinnapin lipsu käsistä toisiin, on jättää palvelu yritykselle jonka oikea käsi tietää mitä vasen tekee. Meillä ei ole töissä kuin ”omia työntekijöitä”, vuokratyövoimaa ei käytetä.

Osaaminen omissa käsissä

Moment Groupilla on yksinkertainen toimintatapa; ennemmin hoidetaan itse. Meillä ei ole koskaan pitkä matka tiiminvetäjän, asiakaspalvelijan, palkanlaskijan tai toimitusjohtajan luo. Kirjanpito hoituu oman, yli 20 vuotta talossa olleen osaajan käsissä ja it-velhojen tiimi pistää bitit liikkumaan. Tieto kulkee sujuvasti niin sähköisesti kuin suullisestikin – ei ole harvinaista, että Spirit Leader käväisee naapurihuoneessa juttelemassa Value Managerin kanssa, bittinikkari heittää chatissa tiedonjyväsen jakoon koko talon väelle tai Chief Experience Officer turisee Moment Makerin kanssa kahvitauolla.

Kaikki tämä edesauttaa tiedon siirtymistä ja palautteen kulkemista.

 Avoimuutta, kiitos.

Avoimet ovet, avoimet kommunikointikanavat – tuloksena tehokas ja joustava toiminta jossa laatu kulkee mukana kaikessa tekemisessä.

 

 

 

 

 

Monica Almenoksa,
Moment Maker


Tutustu minuun tarkemmin tästä >>
Aiempi blogitekstini löytyy täältä >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.