Olemme vastuullinen, välittävä kumppani. Otamme roolimme työnantajana vakavasti. Haluamme, että Moment Group on paitsi asiakkaalle, mutta myös työntekijöilleen se paras vaihtoehto. Dynaaminen, hyvä porukkahenki syntyy reilusta yrityskulttuurista, josta olemme erityisen ylpeitä. Lue työntekijän kokemus esimiestyöskentelystä klikkaamalla tästä »

Asiakkuusmarkkinointiliitto (ASML) ry on määritellyt telemarkkinoinnin palveluyrityksille Reilu Työnantaja –kriteerit, joiden valmistelussa on tehty yhteistyötä myös viranomaisten, esimerkiksi työsuojeluhallinnon kanssa. Reilu Työnantaja -merkki on myönnetty Moment Groupille ja se on osoitus, että yrityksemme on sitoutunut oikeudenmukaiseen, rehelliseen ja läpinäkyvään toimintatapaan.

Henkilöstömme reilun pelin hengen tukemiseksi olemme lisäksi sekä Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsenyritys että noudatamme Reilun Pelin Sääntöjä ja olemme sitoutuneet Puhelinpalvelu- ja yhteyskeskuksia koskevaan työehtosopimukseen.

Asiakkaillemme vastuullisuus tarkoittaa muun muassa puhelinmarkkinoinnin ja asiakasviestinnän luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä. Meillä tehtävä työ perustuu aina asianmukaisiin faktoihin, alan pelisääntöjä ja hyviä toimintatapoja noudattaen. Tämä on meille kaikille momentilaisille kunnia-asia.

Toimeksiantomme ovat useilta eri toimialoilta, joten voimme taata vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön vaihtuvien projektien parissa. Tarjottavat työtehtävät voivat olla esimerkiksi asiakaspalvelutyötä tai puhelinmyyntiä. Toimimme viidellä eri paikkakunnalla: Tampereella, Iisalmessa, Pieksämäellä, Fuengirolassa ja Espoossa.

Vloggaaja Tume puhelinmyyjänä

Millaista se työ puhelinmyyjänä on? ”Tume oikeissa töissä” -sarjassa löytyy jakso, jossa Tume tutustuu puhelinmyyntiin. Jakso on kuvattu Moment Groupin Tampereen toimistolla ja se on katsottavissa Yle Areenassa, klikkaa tästä >>