fbpx

Tuloksellisia kohtaamisia näöntarkastussoitoilla

Olen saanut urani aikana auttaa asiakasta löytämään edullisen sähkösopimuksen tai hyvän tapaturmavakuutuksen, mutta nyt sain uuden työnkuvan.

Tervetuloa näöntarkastukseen

Varaan ilmaisia näöntarkastuksia sellaisille asiakkaille, joilla on edellisestä käynnistä kulunut jo pitkä aika.

Homma toimii hyvin. Ei sitä tule itse aina ajatelleeksi, että kahden vuoden välein pitäisi käydä näkö tarkastuttamassa, joten vastaanotto on lähes poikkeuksetta positiivinen.

Päivän aikana tulee paljon tuloksellisia kohtaamisia. Ihmiset ovat iloisia, kun joku pitää huolta heidän näkökyvystään! Homma sujuu kätevästi puhelimessa – asiakkaan ei tarvitse mennä liikkeeseen asti varaamaan aikaa.

Helppoa ja maksutonta

Näöntarkastussoitto on asiakkaalle varsinainen ”hyvä diili”! Ja kaiken lisäksi tämä ei maksa asiakkaalle mitään.

Itse varaaminenkin on helppoa! Asiakas yleensä vilkaisee kalenteria ja aina löytyy jollekin päivälle sopiva aika. Ja jos ei löydy niin soitetaan myöhemmin takaisin ja katsotaan uudelleen! Nou hätä!

Toki mukaan mahtuu ihmisiä, jotka ovat jo kahden vuoden aikana käyneet jossain muualla tarkistuttamassa näkönsä. Näitä on kuitenkin harvassa.

Tosi mukavaa, kun saa auttaa Suomen kansaa näkemään paremmin. Voin lämpimästi suositella näöntarkastussoittoja, homma toimii!

Milloin Sinä olet tarkistanut näkösi? 🙂

Joni Markkanen
Momentnaattori
– I sell effective as robot but with real care of my customers needs. My mission is to sell with high quality and satisfied customer is my prime objective.


Lue aikaisempi juttuni Työpisteen ja ympäristön vaikutus myyntitulokseen”, klikkaa tästä »

Haluatko tulla meille töihin? Katso avoimet työpaikat tästä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.