fbpx

Tuloksellisia kohtaamisia chatissa – Case Sievitalo

Kumppanimme Sievitalo Oy on muuttovalmiiden omakotitalojen, Täydenpalvelun asunto-osakeyhtiöiden sekä hoivakotitilojen rakentaja. Sievitalolle on tärkeää rakentamisen ja asiakaspalvelun laatu. Toimitusvarmuutta kuvaa se, että omakotitalo asiakkaille taataan pääsy omaan kotiin jo 9 kuukaudessa – tuo sama odotusaika, joka on tuttu jokaiselle lapsiperheelle.

Sievitalo rakentaa kaikki talot ns. ”pitkästä tavarasta” ja asiakkaat luottavat pitkään alalla toimineeseen yritykseen. Talonrakennusta suunnittelevat yllättyvät usein siitä, kuinka laajat valikoimat sisustusmateriaaleja löytyy jo ihan perusvalikoimasta.

”Oma malli” toteuttaa unelmat

Suosittu ”Oma malli” -palvelu antaa mahdollisuuden toteuttaa täysin uniikki talokokonaisuus halutulla valmiusasteella. Riittää, että Sievitalo saa pohjapiirustuksen, kuvan tai luonnoksen haaveiden talosta. Yhdessä asiakkaan kanssa toteutetaan haluttu unelma. Helppoa ja asiakaslähtöistä!

Tavarantoimittajat ja kaikki Sievitalon yhteistyökumppanit edustavat Suomen parhaimmistoa alallaan. Moment Groupilla on ilo tuottaa Sievitalon verkkosivuilla chat-asiakaspalvelua tavoitteena sekä palvella ja neuvoa asiakkaita että kerätä Sievitalon myyjille liidejä.

Service in English too? Of course!

Useimmat meistä rakennuttavat talon vain kerran elämässään. Kysymyksiä on paljon ja silloin on hienoa, että apua kysymyksiin on saatavissa vaivattomasti ja itselle sopivaan aikaan. Ja mielellään myös omalla äidinkielellä.

Alla chat-keskustelu, joka käytiin Sievitalon verkkosivuilla asiakkaan ja Chat Moment Makerin välillä:

Chat Moment Maker: Tervetuloa tutustumaan Sievitaloon! Kuinka voin auttaa?

Asiakas: Hi, do You speak English?

Chat Moment Maker: Yes, I do. How can I help you?

Asiakas: Great! I’m at the very early stage of building a house and I need some idea of the price. Can You help me with this?

Chat Moment Maker: Yes, of course I can!  You can find our prices here: http://www.sievitalo.fi/omakotitalot/hinnasto. Just click!

Asiakas: Ok. Could You please explain what “Muuttovalmis” means?

Chat Moment Maker: Muuttovalmis” means in short that we will do most of the work. 🙂 Where are you planning to build?

Asiakas: Looking near Helsinki.

Chat Moment Maker: Okay. Can our sales person contact you? He will gladly tell You everything You need to know.

Asiakas: Sure! You want an email address?

Chat Moment Maker: Can I have your name, number and email address, please.

……

Chat Moment Maker: Thank you. We will get back to You!

Asiakas: Ok, great! Thanks for Your help.

Chat Moment Maker: Thanks. Have a great day!

Tuloksellisia kohtaamisia

Helppoa, vaivatonta = asiakasystävällistä palvelua! Jokainen kohtaaminen on hetkenä ainutkertainen ja oikein hoidettuna johtaa haluttuun tulokseen – jokaisen osapuolen kannalta.


Moment Group palvelee 500 yritys- ja yhteisöasiakasta monikanavaisesti ja 24/7. Katso Case-videot ja referenssit tästä >>

Kysymyksiä Moment Groupin palveluista? Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.