fbpx

Tuloksellisia kohtaamisia asiakkaan Helsingin toimistolla

Kävimme kolmen hengen tiimillä Helsingissä asiakkaamme luona vierailulla. Asiakkaan toimihenkilöt vierailevat usein Iisalmessa ja meillä Moment Makereilla on tilaisuus päästä vastavierailulle.

Nämä vierailut ovat säännöllisiä, noin puolen vuoden välein tapahtuvia. Matkaa odotetaan aina innolla – ja tällä kertaa oli siis meidän vuoromme päästä reissuun!

Vierailun kohteena oleva yritys on ollut asiakkaanamme 16 vuoden ajan. Kyseessä on kansainvälinen ja yksi maailman suurimmista yrityksistä toimialallaan ja meillä on kunnia hoitaa heidän koko Suomen asiakaspalvelua.

Kokonaisvaltainen ulkoistuskumppani

Sitoutuminen asiakkaamme liiketoimintaan on kokonaisvaltaista. Yhteensä meillä kolmella, Pentillä, Teijalla ja Niinalla, on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus tämän yrityksen kanssa toimimisesta. Ei ole liioiteltua väittää, että tunnemme olevamme jopa enemmän asiakkaamme palkkalistoilla kuin Moment Groupin.

Asiakaspalvelu hoidetaan kokonaisuudessaan Iisalmessa, jossa käsittelemme myös asiakkaiden reklamaatiot ja asiakaspalautteet. Yhteydenpito on tiivistä ja se hoidetaan puhelimitse ja sähköpostilla.

Hätäisten ihmisten 300 000 euron tippi

Matkaa kertyy Iisalmesta Helsinkiin linnuntietä 395 kilometriä, mutta koska emme ole lintuja, päätimme turvautua junaan ja liikkeelle lähdimme jo edellisenä päivänä. Perille päästyämme asetuimme hotelliin, joka sijaitsikin mukavasti aivan vierailukohteemme lähettyvillä.

Hetken hengähdettymme lähdimme kolmistaan illalliselle paikalliseen ravintolaan. Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi. Maksun kanssa meinasi äkkinäiselle kolmikollemme tulla pienoinen huti: lähellä oli, että tippiä olisi tullut annettua reilusti yli 300 000 tuhatta euroa!

Kysymyksiä ja vastauksia rennossa tunnelmassa

Pienestä tippi-gatesta toivuttuamme nukuimme maittavat yöunet ja aamupalan jälkeen suuntasimme vierailupaikkaamme.

Päivän ohjelma oli etukäteen laadittu ja olimme lähettäneet kysymyksiä, joihin päivän mittaan saimmekin vastauksia. Yrityksen henkilöstö on jo pääosin tuttua monen vuoden ajalta, joten tunnelma oli rento alusta alkaen.

Saimme myös alustavia tietoja meitä koskevista tulevista työhömme liittyvistä haasteista ja uudistuksista.

On onni ja molempien etu, että pystymme antamaan tälle yritykselle suoraa palautetta ja kehitysehdotuksia. Näitä ehdotuksia myös kuunnellaan ja he myös pyrkivät niitä viemään käytäntöön.

Kotimatkalle paria kokemusta rikkaampana

Päivä oli mielenkiintoinen, antoisa ja tiivis. Ehdimme tiukasta aikataulusta huolimatta kuitenkin junalle ja lähdimme hyvillä mielin takaisin Iisalmeen. Tälläkin kertaa junalla – ei siivillä.

Terveisin; Pentti, Teija Ja Niina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.