fbpx

Tampere kesäkuntoon -siivoustalkoot

Tampereen pormestari Lauri Lyly, apulaispormestarit ja Tammerkosken yrittäjät kutsuivat tamperelaiset talkoohommiin yhteisen siisteyden nimissä. Homman nimi oli tehdä rivakka parituntinen isku upean Tammerkosken varrelle ja kerätä roskat sinne minne ne kuuluvat, roskikseen.

Kylänraitti juhannukseksi tiptop-kuntoon

Momenttilaiset tarttuivat haasteeseen ja meiltä lähdettiin parinkymmenen hengen voimin antamaan oma panos Tampereen keskustan siistimiseksi. Hyvillä mielin nautittiin sekä auringosta että talkoohommista.

Ja mikä ettei – aina hyvät talkoot auringonpaisteessa työnteon voittaa! 😉

Klingendahlista dallailtiin kohti Laikunlavaa.

 

Pormestari Lauri Lyly antoi talkooväelle ohjeet ja kiitti ahkeria tamperelaisia osallistumisesta yhteisen hyvän eteen.

Tumppeja säkkikaupalla

Parin tunnin kokemuksella voi todeta, että tupakantumpit ja nuuskapussit ovat yleisimpiä kaupungin siistijöiden riesoja ja työllistäjiä. Lisäksi lyhyellä tempauksella löydettiin huumeruiskuja, pizzalaatikoita, muovimukeja, korkkeja ja muutama harvinaisempi bongaus; tyyny ja jonkun poloisen kotiavain.

Voi nääs-nääs!

Rauno, Rane, Miettinen noukki Tammerkosken reunoja puhtaaksi tupakannatsoista.

Kiitos mukavasta tempauksesta

Näitä talkoohommia saa toteuttaa useamminkin! Isolla porukalla hommat hoituvat hetkessä ja kummasti laittaa natsojen keräily miettimään keinoja pitää ympäristö siistimpänä.

Millä tempulla saisi natsat pois nurmikoilta? Lyly ehdotti tyhjän filmirullakotelon mukana pitämistä ja tumppaamista väliaikaisesti siihen. Tosin – onko niitä filmirullakoteloita enää digiaikana kenelläkään?

Hyviä vinkkejä saa laittaa kommenttikenttään!

Pormestari tuli yhteiskuvaan (herra ruutupaidassa ja peukku pystyssä) ja tarjosi vielä virvokkeet urakan lopuksi. Kiitos!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.