fbpx

Suomen paras tulee Tampereelta

Fanfaareja ja serpentiinejä! Moment Groupin Tampereen yksikön myyntitiimi löi pöytään sellaisen tuloksen, että muilla ei ollut mitään jakoa.

Upea myyntitulos: 70 % yli tavoitteen

Moment Groupin vakuutusalalla toimiva kumppani on globaali organisaatio, joka mittaa tuloksia monin tavoin.  Tampereen tiimi onnistui tammi-kesäkuussa 2018 tehdyissä työtunneissa 70 %:sti pääsemään tavoitteeseen tai ylittämään sen.

Vakuutusalan kumppanin tuotteita myydään Moment Groupissa Tampereen lisäksi Iisalmen ja Pieksämäen yksiköissä, sekä kahdessa muussa Suomessa toimivassa Call Centerissä.

Avoimuus ja ammattitaito

Value Manager Benjamin Varonen, miten selität tuloksen?

”Ensinnäkin on suuri kunnia sanoa, että meillä on niin mahtavat ja ammattitaitoiset myyjät. Toinen seikka mikä meidän tiimistä tekee vahvan, on avoimuus. Me ollaan yhtä suurta perhettä Moment Makereiden ja esimiesten kesken, ja me pystytään juttelemaan asioista vilpittömästi.”

Benjamin kertoo, että jopa huippumyyjälle tulee huonoja päiviä, viikkoja, jopa kuukausia, mutta siinä kohtaa esimiesten tehtävä on ”elvyttää” heidät takaisin iskuun.

”Jos minä en tiedä todellista syytä mikä mättää, on tietty minunkin vaikea auttaa.Joskus voi olla niitä selittämättöiäkin ’lukkoja’, ja silloin yhdessä makerin kanssa avataan ne. Joko rikkomalla maneereita tai keksimällä jotain muita konsteja millä saadaan taas myynti rokkaamaan”, avaa Varonen ongelmiin pureutumista ja jatkaa:

”Oma vahvuusalueeni on mielestäni luovuus, sillä jos tulos laskee, niin en lähde painostamaan exceleillä, vaan siihen on ihan toiset keinot. Tottakai statistiikan seuranta on osa myynin arkea, mutta se ei ole mielestäni järin motivoivaa osoittaa että ’sun pitäis olla täällä, mut oot näin paljon tavoitteesta jäljessä’.”

Ymmärrä ja motivoi

Moment Groupissa esimiehet kulkevat ryhmänsä kanssa ruohonjuuritasolla. Tätä kautta tiedostetaan ja löydetään mahdolliset haasteet, sekä pureudutaan niihin myyjän näkökulmasta.

”Siitä on vuoden verran kun olen itsekkin pelkkää myyntiä tehnyt, samaisten tuotteiden parissa, joten on helppo mukautua, auttaa, kouluttaa ja motivoida, kun on ns. hetki sitten samoilla penkeillä istunut”, Benjamin toteaa.

Ylpeä tiimistään

”Value Managerina olen toiminut vasta tammikuusta lähtien, mutta ennen sitä toimin Spirit Leaderina kyseisen tiimin kanssa kesäkuusta 2017 lähtien ja täytyy sanoa, että on ollut suuri ilo saada toimia näin upean joukon kanssa!”

On helppoa ymmärtää, että tällainen tulos saa Benjaminin suun messingille – ja syystä!

Koko Moment Groupin klaani onnittelee hienosti tehdystä työstä. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa steppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.