fbpx

Sujuvaa ja lähes näkymätöntä yhteistyötä

Solteq on digitaalisen asiakaskohtaamisen asiantuntijayritys. Yhteistyössä Moment Groupin kanssa yritys tarjoaa asiakkailleen 24 tuntia vuorokaudessa toimivan palvelinkeskuksen. Normaalien työaikojen ulkopuolella ovat Moment Groupin asiakaspalvelijat Solteqin asiakkaiden ensimmäinen kontakti mahdollisissa ongelma- tai vikatilanteissa.

Katso Solteqin case-video tästä >>

Solteq tarjoaa asiakkailleen erilaisia teknologisia ratkaisuja, jatkuvia palveluita sekä konsultatiivisia töitä liiketoiminnan tueksi. Yrityksellä on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa ja Puolassa. Yhteistyö Solteqin ja Moment Groupin välillä alkoi vuonna 2014, kun Solteq perusti asiakkailleen oman palvelinkeskuksen.

Moment Group oli mukana palvelinkeskuksen perustamisessa alusta asti, kertoo Solteqilla Senior Managerina työskentelevä Kimmo Hasanen.

”Moment Groupin osaamisprofiilit ovat Solteqille tärkeässä asemassa”

Normaalina työaikana asiakaspalvelusta vastaavat Solteqin omat työntekijät. Palvelinkeskuksen asiakaspalvelu on toiminnassa kuitenkin vuorokauden ympäri, ja työajan ulkopuolella siitä vastaa Moment Group.

Normaalin työajan ulkopuolella Moment Group toimii meidän asiakkaidemme ensikontaktina. He valvovat meidän ympäristöjämme, Hasanen kertoo.

Asiakaspalvelijoiden tehtäviin kuuluvat vikatilanteiden vastaanotto sekä niiden käsittely. Jos jokin vika ei korjaannu Moment Groupin Solteqilta saamien ohjeiden avulla, ottavat työntekijät yhteyttä Solteqin takapäivystäjään.

Moment Groupin osaamisprofiilit ovat Solteqille tärkeässä asemassa. Tällä hetkellä Moment Group toimii asiakkaillemme niin sanottuna First Line -tukena. Käytännössä he ottavat vikatilanteita vastaan asiakkailta joko puhelimitse, sähköpostitse tai erillisen, automaattisen tiketöintijärjestelmän kautta, Hasanen avaa.

Jatkon kannalta olemme kiinnostuneita myös Second Line -toiminnasta, jossa mennään syvemmälle teknisiin asioihin, Hasanen lisää.

Asiakasrajapintatyöskentelyn taidot tärkeimmässä asemassa

Hasanen kokee, että yhteistyö Solteqin ja Moment Groupin välillä tuo heidän asiakkailleen lisäarvoa. Kun vika- ja ongelmatilanteisiin pystytään puuttumaan 24/7, edesauttaa se palveluiden ja järjestelmien jatkuvaa toimivuutta. Järjestelmien toimivuus on se, mistä asiakkaat Solteqille maksavat, ja palveluiden saatavuus ympäri vuorokauden onkin Solteqin ja Moment Groupin yhteinen tavoite.

Mielestäni yksi Moment Groupin tärkeimmistä ominaisuuksista on asiakasrajapintatyöskentely ja sen vaatimat taidot, Hasanen painottaa.

Heidän palvelunsa antavat meidän omille työntekijöillemme vapautta, kun työntekijöiden ei tarvitse olla koko ajan sähköpostin tai muun järjestelmän piirissä, Hasanen sanoo.

”Solteqin ja Moment Groupin yhteistyö on hyvin sujuvaa ja lähes näkymätöntä”

Palvelinkeskuksen toiminta ja käyttö on yhteistyön aikana kasvanut. Yhteistyötä aiotaan jatkaa tulevaisuudessakin. Moment Groupia Hasanen kuvailee luotettavaksi, yhteistyökykyisesti, notkeaksi ja ennen kaikkea joustavaksi kumppaniksi.

Solteqin ja Moment Groupin yhteistyö on hyvin sujuvaa ja lähes näkymätöntä, Hasanen kuvailee.

Palvelinkeskuksessa lähdimme liikkeelle yhdestä palvelusta ja tällä hetkellä meillä on yhteensä 10 palvelua. Olemme ilmeisesti ihan hyvällä tiellä, koska saamme lisää asiakkaita, ja Moment Group pystyy vastaamaan tähän kasvavaan haasteeseen, Hasanen hymyilee.


Miten voimme olla avuksi? Käytä chatia, soita 010 400 6001 tai täytä lomake. Rakennetaan yhdessä tuloksellisia kohtaamisia!


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.