fbpx

Sähäkkä ja puhelias sopeutumiskoulutuksessa Hämeen hitaisiin

Olen Monica Almenoksa, työskentelen Moment Groupin Tampereen contact centerissa. Tällä hetkellä palvelen terveysalan ydintiimissä ja hoidan myös puhelinvaihteita.

Ensimmäiset 32 vuotta elämästäni vietin Lounais-Suomessa, Salossa, Naantalissa ja Turussa. Ehdin myös pyörähtää pääkaupungissa muutaman vuoden lenkin. Edellinen työni oli hieman normaalia railakkaampaa; vajaan pari vuotta ”hilluin” ympäri Suomea junaemännän tehtävissä.

Myyjä vai asiakasneuvoja?

Vuosia olen ollut sitä mieltä, että olen parempi asiakaspalvelija kuin myyjä ja se olikin yksi suurimmista syistä, miksi tartuin tilaisuuteen, kun näin ilmoituksen asiakasneuvojan (Moment Maker) paikasta. Työ joka hoidetaan viihtyisissä tiloissa, päiväsaikaan ja vieläpä niin että työkaverit ja esimiehet löytyvät ihan vierestä oli juuri sitä mitä halusin!

Laadukas asiakaspalvelu syntyy yhteistyöllä

Työhistoriaani mahtuu myös kaupantätin, hevosenhoitajan, tarjoilijan, tukkutyöntekijän ja tuote-esittelijän tehtäviä. Kaikkiin on liittynyt enemmän tai vähemmän asiakaspalvelua.

Jopa hevosenhoitajan roolissa laadukas palvelu on iso osa työtä! Ei riitä, että osaa tehdä ne ilmiselvät eläinten hoitoon liittyvät tehtävät vaan pitää pystyä myös toimimaan omistajien ja muitten hoitajien kanssa yhteistyössä.

Sitäpä asiakaspalvelu parhaimmillaan onkin, yhteistyötä. On ollut upeaa huomata, miten vahvasti Momentin porukka toisiinsa nojaa; tietoa jaetaan avoimesti, eikä titteleitä tuijoteta, kun kyseessä on asiakkaasta huolehtiminen. Täällä on hyvä tehdä parhaansa – ihan joka päivä!

Unelma-ammatti eläinten parissa

Jos saisin valita minkä tahansa työn maailmassa, olisin täyspäiväinen koiran- ja hevosenrapsuttelija. Koska näitä rapsuttelijan virkoja on kovin heikosti tarjolla, on pakko tehdä muuta palkkatyötä ja rapsutella otuksia vapaa-ajalla. Kotona rapsuttelen papukaijaa, lisäksi satunnaisesti hoitoon tulleita koiria.

Papukaijoja minulla on kaksi, amatsonipojat Lenni ja Domino. Domino sössöttää enimmäkseen siansaksaa mutta osaa kehua itseään sujuvasti ja toteaakin useasti – yleensä jotain sotkettuaan tai hajotettuaan ”Hieeno poika! Hyvä!”.

Lenni taas puolestaan hölisee ummet ja lammet selkeällä suomenkielellä. Jos Lenni näkee puhelimen jonkun kädessä, se alkaa itsekin ”puhua puhelimeen”; höpöttää aikansa ja puhelun lopuksi toteaa ”Noni, okei, moro!”.

Lintujen lisäksi harrastuksiini kuuluu musiikki – enimmäkseen kuunnellen ja myös laulaen – sekä blogin kirjoittelu, lukeminen, ulkona haahuilu (jotkut kutsuvat tätä lajia lenkkeilyksi) ynnä matkustelu. Kokkaaminen on minulle enemmänkin elämäntapa kuin harrastus, ja onhan tuota kokin ammattitaitoa tullut hankittua niin koulun penkillä kuin työelämässäkin.

Suosittelen Moment Groupia työpaikkana

Momentille tullessani olin alkuun varovaisen innostunut. Kun on yli 20 vuotta työskennellyt kaikenkarvaisissa yrityksissä, oli vaikea uskoa, että olin viimein päätynyt työnantajalle, joka innostuu, uudistuu ja kannustaa. Häikäisevän upeaa oli huomata, että ensivaikutelma ei valehdellut vaan täällä annetaan kaikille joka tasolla tukea työstä suoriutumiseen, terve keskinäisen kehumisen ja kannustamisen henki pitää tunnelman katossa eikä kiitoksiakaan säästellä.

Iloisena tulen töihin joka päivä, ja olen suositellut Momentia työnantajana jo useille tutuilleni. Vihreällä oksalla tyytyväinen lintu laulaa kauneimmin.

Tutustu Monican kirjoituksiin Asiakaspalvelijä äänessä -blogissa. Klikkaa tästä >>


Etsitkö töitä? Katso avoimet työpaikat tästä >>

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.