fbpx

REKRY IN 2019 REKRY- JA KOULUTUSMESSUT Pieksämäellä

Oletko vailla työpaikkaa? Asutko Pieksämäellä tai lähistöllä?

Hienoa! Tule tervehtimään meitä ja nappaa samalla itsellesi työpaikka luotettavan ja reilun työnantajan palkkalistoille.

REKRY IN TORSTAINA 31.1. KLO 12-16

REKRY IN 2019 rekry- ja koulutusmessut järjestetään Pieksämäen Veturitorilla (os. Tallikankaankatu 3, Pieksämäki) torstaina 31.1.2019 klo 12-16. Tapahtuma on kaikille kiinnostuneille avoin ja maksuton tilaisuus tavata työnantajia sekä koulutuksen järjestäjiä ja tutustua tarjolla oleviin työ- ja opiskelumahdollisuuksiin.

REKRY IN 2019 rekry- ja koulutusmessuilla työ- tai opiskelupaikkaa hakevat tavoittavat paikan päällä eri alojen yrityksiä, koulutusorganisaatiota ja runsaasti muita alan toimijoita, jotka esittelevät toimintojaan sekä avoinna olevia työ- ja koulutuspaikkoja. Osastoilla ja esiintymislavalla on tapahtuman aikana työnäytöksiä ja muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Esiintymislavalla on asiantuntijapaneeli kello 12.30 – 13.

Messut avaa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arto Sepponen.

Klo 14-14.30 Tubettaja Mikirotta kertoo lavalla omasta urapolustaan. Mikirotan Meet and Greet klo 16 saakka nuorisotoimen osastolla

Moment Groupissa useita vapaita työpaikkoja

Osallistumme tänäkin vuonna REKRY IN -messuille. Tällä hetkellä meillä on avoimia työpaikkoja Help Desk– ja vakuutusmyynti -töissä ja lisäksi tarvitsemme kausiapulaisia. Tule REKRY IN -messulle ja rohkeasti meidän ständillemme! Kerromme mielellämme lisää Moment Groupista ja millaista meillä on työskennellä.

Voit etukäteen tutustua (ja luonnollisesti jo hakeakin!) avoimiin työpaikkoihin tästä »

Nähdään Veturitorilla!


Tutustu meihin momenttilaisiin, klikkaa tästä »

Asiakaspalvelija äänessä -blogissa pääsevät meidän Moment Makerit kertomaan työstään, lue lisää »

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.