Ota yhteyttä

Vaihteenhoitopalvelu

Jos asiakas ottaa yritykseen yhteyttä, on hänellä jotain asiaa ja jokainen yhteydenotto on tutkitusti kasvanut riski menettää asiakas. Entä jos puheluun ei vastata?

Aivan, riski menettää asiakas kasvaa entisestään.

Laadukasta vaihdepalvelua 24/7

Ulkoistettu vaihteenhoitopalvelu on yrityksen koosta, toimialasta ja sijainnista riippumaton palvelu ja vaihteenhoitopalvelulla varmistetaan, että yritys  on aina tavoitettavissa. Me vastaamme, jos teillä ei ehditä – jopa 24/7. ISO 9001 -laatujärjestelmä takaa palvelun huippulaadun.

Osaava ja sitoutunut henkilöstö

Moment Groupin työntekijät, Moment Makerit, ovat sitoutuneita vaihdepalvelun ammattilaisia. Sitoutumisesta kertoo sekin, että meillä on kymmeniä pitkäaikaisia työntekijöitä (lue lisää pitkäaikaisista työsuhteista tästä >>).

Henkilöstömme vastaa puheluihin nopeasti ja annettujen ohjeiden ja brändinne arvojen mukaisesti. Jos henkilöä ei tavoiteta, voidaan hänelle lähettää soittopyyntö. Soittopyyntö voi olla joko tekstiviesti tai sähköposti.

Puhelut on mahdollista välittää eteenpäin joko yleisen puhelinverkon tai tarvittaessa dataverkon yli yrityksen puhelinjärjestelmään.

Ota yhteyttä

Onko teillä tavoitteena parantaa asiakaskokemusta? Laajentaa aukioloaikoja? Olla asiakkaittenne tavoitettavissa nopeammin?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Me olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!