fbpx

Vaihteenhoitopalvelu

Jos asiakas ottaa yritykseen yhteyttä, on hänellä jotain asiaa ja jokainen yhteydenotto on tutkitusti kasvanut riski menettää asiakas. Entä jos puheluun ei vastata?

Aivan, riski menettää asiakas kasvaa entisestään.

Laadukasta vaihteenhoitopalvelua 24/7

Ulkoistettu vaihteenhoitopalvelu on yrityksen koosta, toimialasta ja sijainnista riippumaton palvelu ja vaihteenhoitopalvelulla varmistetaan, että yritys on aina tavoitettavissa. Me vastaamme, jos teillä ei ehditä – jopa 24/7. ISO 9001 -laatujärjestelmä takaa palvelun huippulaadun.

Osaava ja sitoutunut henkilöstö

Moment Groupin työntekijät, Moment Makerit, ovat sitoutuneita vaihdepalvelun ammattilaisia. Sitoutumisesta kertoo sekin, että meillä on kymmeniä pitkäaikaisia työntekijöitä (lue lisää pitkäaikaisista työsuhteista tästä >>).

Moment Groupissa jokainen työntekijä on ”oma”, ts. emme käytä vuokratyövoimaa.

Henkilöstömme vastaa puheluihin nopeasti ja annettujen ohjeiden ja brändinne arvojen mukaisesti. Jos henkilöä ei tavoiteta, voidaan hänelle lähettää soittopyyntö. Soittopyyntö voi olla joko tekstiviesti tai sähköposti.

Puhelut on mahdollista välittää eteenpäin joko yleisen puhelinverkon tai tarvittaessa dataverkon yli yrityksen puhelinjärjestelmään.

Vaihdepalvelua viidellä kielellä

Meillä löytyy ammattitaitoisia vaihteenhoitopalveluun erikoistuneita Moment Makereita, jotka palvelevat viidellä kielellä  – jokaisessa kielessä natiiviosaajia:

  • suomi
  • ruotsi
  • englanti
  • tanska
  • norja

Palvelua kaikissa kanavissa 24/7

Tiesitkö, että saat Moment Groupista kattavat kokonaisratkaisut nykyiseen asiakaspalvelutarpeeseenne? Palvelemme niin puhelimessa, sähköpostissa, chatissa kuin vaikkapa Facebookissa.

Olemme myös aktiivinen kumppani, kun haluatte kehittää asiakaskokemusta ja mietitte seuraavaa askelta kohti parempia ja tuloksekkaita kohtaamisia nykyisten ja tulevien asiakkaidenne kanssa. Kaikki palvelumme on saatavissa 24/7. Tutustu Moment Groupin palveluihin tästä >>

Ota yhteyttä

Onko teillä tavoitteena parantaa asiakaskokemusta? Laajentaa aukioloaikoja? Olla asiakkaittenne tavoitettavissa nopeammin?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Me olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!