fbpx

Tikettijärjestelmä kokoaa yhteydenotot

Tikettijärjestelmä on asiakkaan ja Moment Groupin kanssa yhdessä tuotettu palvelu tehtävien suorittamista varten. Tehtävien etenemistä, työmäärää ja arvioita niiden valmistumisesta voidaan seurata reaaliaikaisesti.

Tikettijärjestelmän avulla sähköpostitse, puhelimitse tai chat-palvelun kautta tulevat yhteydenotot saadaan koottua yhteen työjonoon. Tehtävien priorisointi tehostaa toimintaa ja arkistoon tallennetaan kaikki tärkeä data myöhempää tarkastelua varten.

Moment Group tarjoaa kokonaisuuden hallintaan henkilöstöresurssit, online- työkalun ja valmiit prosessimallit.

Tukipyynnöt ratkaistaan nopeasti

Tikettijärjestelmän avulla yritykselle tulevista tukipyynnöistä luodaan tehtäviä ja tehtävät suoritetaan valmiiksi suunnitellun prosessin mukaisesti. Tulevat tukipyynnöt tallennetaan ja käsitellään tikettijärjestelmässä ja koska työjonot päivittyvät reaaliaikaisesti, voidaan tehtävät ottaa heti käsittelyyn.

Skaalautuvuus

Tulevat tehtävät näkyvät kaikille, eikä Tikettijärjestelmä ole laiteriippuvainen – tehtäviä voi hyväksyä ja ratkaista myös mobiililaitteilla. Ruuhkatilanteen sattuessa pystytään nopeasti reagoimaan esim. lisäämällä henkilöresursseja tai muokkaamalla työjonoja.

Tieto tallennetaan

Kaikki tehtävät tallentuvat Tikettijärjestelmään myöhempää käyttöä varten. Tiedot suoritetuista tehtävistä sekä työn suorittaneen henkilön kirjaamat kommentit löytyvät helposti. Tehtäviä voidaan lajitella, yksilöidä ja myös käsittelyyn käytettyä aikaa voidaan seurata.

Tikettijärjestelmä palvelee jopa 24/7

Tikettijärjestelmä on käyttäjien saatavilla kellon ympäri. Moment Makerit palvelevat sopimuksen mukaan, myös 24/7.

Kenelle tikettijärjestelmä on tarkoitettu?

Palvelun kohderyhmään kuuluvat yritys- ja yhteisöasiakkaat, jotka haluavat tehostaa omaa sisäistä toimintaansa tai tarvitsevat uuden työkalun nykyisten asioiden valmiiksi saattamiseen. Momentin tarjoamien henkilöstöresurssien ansiosta isompiakin kokonaisuuksia voidaan hallita asiakasrajapinnassa Tikettijärjestelmän avulla.

Palvelua kaikissa kanavissa 24/7

Tiesitkö, että saat Moment Groupista kattavat kokonaisratkaisut nykyiseen asiakaspalvelutarpeeseenne? Palvelemme niin puhelimessa, sähköpostissa, chatissa kuin vaikkapa Facebookissa.  Olemme myös aktiivinen kumppani, kun haluatte kehittää asiakaskokemusta ja mietitte seuraavaa askelta kohti parempia ja tuloksekkaita kohtaamisia nykyisten ja tulevien asiakkaidenne kanssa. Kaikki palvelumme on saatavissa 24/7 ja kielivalikoimasta löytyy suomen lisäksi ruotsi, englanti, tanska ja norja (kaikissa natiiviosaajia). Tutustu Moment Groupin palveluihin tästä >>

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä, me vastaamme pikimmiten!