fbpx

Taustatyö-Backoffice

Mikä on sellainen homma, joka työpäivässäsi ärsyttää? Jota joudut tekemään toistuvasti, rutiini, jonka joku toinen voisi aivan yhtä hyvin tehdä ja sinä pääsisit keskittymään tuottavampaan työhön?

Taustatyö – mitä se on?

Usein asiakkaat sanovat, että heillä ei ”turhaa työtä” tehdä, lean-ajattelu on jalkautettu yrityksen jokaiseen sopukkaan. Hyvä niin!

Jos kuitenkin löytyy vielä joitain työtehtäviä, joihin kuluu kallista aikaa ja sen voisi antaa jollekulle muulle tehtäväksi, niin se onnistuu.

Meillä on 250 työntekijää, jotka voivat olla apukäsinä mm.

  • lomakkeiden skannauksessa
  • kutsujen postittamisessa
  • tietojen tallennuksessa
  • sähköpostien ja
  • palautteiden käsittelyssä ja kirjaamisessa

Taustatyön kumppani ja vielä vähän enemmän

Yksi kokemus yhteistyöstä Huutokaupat.com:in sanoin:

Asiakaspalvelun henkilökunta

Ymmärrämme, että asiakaspalvelun laatu on juuri niin hyvää kuin jokainen kohtaaminen asiakkaan kanssa on. Osaava, ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö on palvelun laadun kannalta kriittinen tekijä.

Meillä jokainen Moment Maker, asiakasneuvoja, on omilla palkkalistoillamme, emme käytä vuokratyöntekijöitä. Uskomme, että yritykseen sitoutunut ja koulutettu henkilöstö tuo parhaat tulokset ja meillä onkin puhelinpalvelualalle poikkeuksellisen pitkiä työsuhteita.

Moment Groupissa jokainen työntekijä on ”oma”, ts. emme käytä vuokratyövoimaa.

Palvelua kaikissa kanavissa 24/7

Tiesitkö, että saat Moment Groupista kattavat kokonaisratkaisut nykyiseen asiakaspalvelutarpeeseenne? Palvelemme niin puhelimessa, sähköpostissa, chatissa kuin vaikkapa Facebookissa.  Olemme myös aktiivinen kumppani, kun haluatte kehittää asiakaskokemusta ja mietitte seuraavaa askelta kohti parempia ja tuloksekkaita kohtaamisia nykyisten ja tulevien asiakkaidenne kanssa. Kaikki palvelumme on saatavissa 24/7 ja palvelut on saatavissa seuraavilla kielillä (natiivi): suomi, ruotsi, englanti, norja ja tanska.

Tutustu Moment Groupin palveluihin tästä >>

Ota yhteyttä

Etsitkö luotettavaa kumppania? Ota yhteyttä, niin avataan keskustelu. Kiitos!