fbpx

Puhelinmyynti

Moment Groupilla on pitkä ja vankka osaaminen puhelinmyynnissä. Kaikki alkoi Lapinlahdella vuonna 2003 ja yritys tunnettiin tuolloin vielä Midas Touch -nimellä. Tuloksellinen puhelinmyynti jatkuu ja voi hyvin tänäkin päivänä, nyt Iisalmessa, Pieksämäellä ja Tampereella.

Milloin puhelinmyynti on paikallaan?

Tuula Laitinen (Senior Opportunity Manager) kertoo, että Outbound/Telemarkkinointi/Puhelinmyynti on paljon muutakin kuin lehtien myyntiä puhelimitse. Tyypillisestu voidaan varata tapaamisajat yrityksen edustajalle ja myyjä saa keskittyä asiakkaiden kanssa kaupan tekoon eikä soittamiseen.

Moment Groupilla on asiakkaina esimerkiksi rakennusfirmoja, joiden kanssa tehdään puhelunmyyntiä. Käytännössä kartoitetaan valmiiksi talouksia, joilla on remonttitarpeita ja rakennusfirma saa valmiit tiedot mahdollisista asiakkaista. Myös tapaturmavakuutuksia tai sähkösopimuksia solmitaan puhelimessa.

Puhelinmyynti ja pienet yritykset?

Puhelinmyynti sopii erinomaisesti myös pienyrityksille eikä toimialarajoituksiakaan ole. Kun asiantunteva kumppani tekee omalla ammattitaidollaan puhelinmyynnin voi yksityisyrittäjä tai isomman yrityksen edustaja keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Puhelinmyynnin mitattavuus?

Puhelinmyynnin tehoja mitataan siinä kuin kaikkea muutakin tuloksellista tekemistä. Järjestelmäraportista saadaan tarkat luvut, joiden perusteella työtä kehitetään jatkuvasti.

Puhelinmyynnin työntekijöiden vaihtuvuus

On totta, että puhelinmyynti ei sovi jokaiselle. Olemme onnistuneet saamaan tiimiimme todellisia telemarkkinoinnin helmiä, joista saamme olla ylpeitä. Yli 10 vuotta palveluksessa olleita on useampi kymmen. Tämä on poikkeuksellista ja kertoo sekä meistä yrityksenä että meidän tyytyväisyydestämme omiin työntekijöihimme.

Puhelinmyyntiä on saatavina seuraavissa kielissä (kaikissa natiiviosaajat):

  • suomi
  • ruotsi
  • englanti
  • viro
  • norja
  • tanska
Moment Groupissa jokainen työntekijä on ”oma”, ts. emme käytä vuokratyövoimaa.

Palvelua kaikissa kanavissa 24/7

Tiesitkö, että saat Moment Groupista kattavat kokonaisratkaisut nykyiseen asiakaspalvelutarpeeseenne? Palvelemme niin puhelimessa, sähköpostissa, chatissa kuin vaikkapa Facebookissa.  Olemme myös aktiivinen kumppani, kun haluatte kehittää asiakaskokemusta ja mietitte seuraavaa askelta kohti parempia ja tuloksekkaita kohtaamisia nykyisten ja tulevien asiakkaidenne kanssa. Kaikki palvelumme on saatavissa 24/7. Tutustu Moment Groupin palveluihin tästä >>

Kokemuksia puhelinmyynnistä

Haluatko tietää lisää?

Lähetä kysymyksesi alla olevalla lomakkeella, otamme yhteyttä sinuun pikimmiten!

(Huom! Jos olet hakemassa meille puhelinmyyjäksi, niin lue lisää ja hae tästä >>)