Ota yhteyttä

Puhelinmyynti

Moment Groupilla on pitkä ja vankka osaaminen puhelinmyynnissä. Kaikki alkoi Lapinlahdella vuonna 2003 ja yritys tunnettiin tuolloin vielä Midas Touch -nimellä. Tuloksellinen puhelinmyynti jatkuu ja voi hyvin tänäkin päivänä, nyt Iisalmessa, Pieksämäellä, Tampereella ja Fuengirolassa.

Milloin puhelinmyynti on paikallaan?

Tuula Laitinen (Opportunity Manager) kertoo, että Outbound/Telemarkkinointi/Puhelinmyynti on paljon muutakin kuin lehtien myyntiä puhelimitse. Tyypillisestu voidaan varata tapaamisajat yrityksen edustajalle ja myyjä saa keskittyä asiakkaiden kanssa kaupan tekoon eikä soittamiseen. Momentilla on esimerkiksi rakennusfirmoja, joiden kanssa tehdään puhelunmyyntiä. Käytännössä kartoitetaan valmiiksi talouksia, joilla on remonttitarpeita ja rakennusfirma saa valmiit tiedot mahdollisista asiakkaista. Myös tapaturmavakuutuksia tai sähkösopimuksia solmitaan puhelimessa.

Puhelinmyynti ja pienet yritykset?

Puhelinmyynti sopii erinomaisesti myös pienyrityksille eikä toimialarajoituksiakaan ole. Kun asiantunteva kumppani tekee omalla ammattitaidollaan puhelinmyynnin voi yksityisyrittäjä tai isomman yrityksen edustaja keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Puhelinmyynnin mitattavuus?

Puhelinmyynnin tehoja mitataan siinä kuin kaikkea muutakin tuloksellista tekemistä. Järjestelmäraportista saadaan tarkat luvut, joiden perusteella työtä kehitetään jatkuvasti.

Puhelinmyynnin työntekijöiden vaihtuvuus

On totta, että puhelinmyynti ei sovi jokaiselle. Olemme onnistuneet saamaan tiimiimme todellisia telemarkkinoinnin helmiä, joista saamme olla ylpeitä. Yli 10 vuotta palveluksessa olleita on useampi kymmen. Tämä on poikkeuksellista ja kertoo sekä meistä yrityksenä että meidän tyytyväisyydestämme omiin työntekijöihimme.

Ota yhteyttä: