fbpx

Ilmoitusmyynti

Ilmoitusmyyjämme ovat myynnin ja asiakaskohtaamisten ammattilaisia. Laadukkaat kohtaamiset takaavat asiakkaillemme hyviä myyntituloksia.

Meiltä saat kattavan työasema- ja käyttöjärjestelmätuen, yrityksen brändiin ja toimialaan koulutetut myynnilliset asiakaspalvelijat ja läpinäkyvän raportoinnin.

Nauhoitamme jokaisen puhelun laadunseurantaa varten. Muista raportointikäytännöistä sovimme aina yhdessä asiakkaamme kanssa.

Moment Groupilla on pitkät perinteet ilmoitusmyynnissä. Yritys tunnettiin aiemmin Midas Touch -nimellä ja kaikki alkoi Lapinlahdella vuonna 2003. Tuloksellinen ulossoitto jatkuu ja voi hyvin tänäkin päivänä Iisalmessa, Pieksämäellä ja Tampereella.

Mihin ilmoitusmyyntiä käytetään?

Senior Opportunity Manager Tuula Laitinen kertoo, että ulossoittotiimi voi hoitaa esim. asiakastyytyväisyyskyselyt, tietojen päivitykset ja käytännössä mitä tahansa muuta työtä, jossa tarvitaan myynnillistä ja määrätietoista otetta.

Sopiiko ilmoitusmyynti myös pienille yrityksille?

Ilmoitusmyynti ja telemarkkinointi ylipäätään sopivat yhtä lailla pienille kuin suurille yrityksille eikä toimialarajoituksiakaan ole. Kun asiantunteva kumppani tekee omalla ammattitaidollaan telemarkkinointityön voi yksityisyrittäjä tai isomman yrityksen edustaja keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Aikaa on meillä kaikilla rajallinen määrä ja tämä aika kannattaa käyttää siihen, missä on paras. Juuri tästä syystä Tuula Laitisen mielestä tässä taloudellisessa tilanteessa kannattaa ehdottomasti hyödyntää telemarkkinointitiimiä lisäkaupan helpottamiseksi.

Ilmoistusmyynnin mitattavuus?

Ilmoitusmyynnin tehoja mitataan luonnollisesti kuten kaikkea muutakin tuloksellista tekemistä. Järjestelmäraportista saadaan tarkat luvut, joiden perusteella työtä kehitetään jatkuvasti. Moment Groupissa on tapana tehdä ensin testikampanja. Mielestämme on hyvä asia, jos yrityksen edustaja on paikalla kuuntelemassa miten ensimmäiset ulossoitot hoidetaan. Näin saadaan heti tehtyä korjaavat toimenpiteet ja voidaan olla varmoja, että työ tehdään juuri kuten yrityksen edustaja toivoo.

Ilmoitusmyyntitiimin työntekijöiden vaihtuvuus

Fakta on se, että telemarkkinointityö ei sovi jokaiselle. Siihen vaaditaan tietynlaista ihmistyyppiä ja työ vaatii taitoa. Olemme onnistuneet saamaan tiimiimme todellisia ilmoitusmyynnin helmiä, joista saamme olla ylpeitä. Haluamme ajatella, että tämä kertoo sekä meistä yrityksenä että meidän tyytyväisyydestämme omiin työntekijöihimme.

Ilmoitusmyyntiä on saatavana seuraavilla kielillä (kaikissa natiiviosaajat):

  • suomi
  • ruotsi
  • englanti
  • viro
  • norja
  • tanska
Moment Groupissa jokainen työntekijä on ”oma”, ts. emme käytä vuokratyövoimaa.

Palvelua kaikissa kanavissa 24/7

Tiesitkö, että saat Moment Groupista kattavat kokonaisratkaisut nykyiseen asiakaspalvelutarpeeseenne? Palvelemme niin puhelimessa, sähköpostissa, chatissa kuin vaikkapa Facebookissa.  Olemme myös aktiivinen kumppani, kun haluatte kehittää asiakaskokemusta ja mietitte seuraavaa askelta kohti parempia ja tuloksekkaita kohtaamisia nykyisten ja tulevien asiakkaidenne kanssa. Kaikki palvelumme on saatavissa 24/7. Tutustu Moment Groupin palveluihin tästä »

Kokemuksia telemarkkinoinnista

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä lomakkeella, me palaamme asiaan pikimmiten!