fbpx

Ajanvarauspalvelu

Ruuhkaa ajanvarauksessa? Niin ei kuuluisi olla. Kun asiakas ottaa yhteyttä yritykseen varatakseen ajan, on minimivaatimus, että kontaktiin vastataan.

Ajanvarauspalvelu jopa 24/7

Pelkkä asiakkaan kontaktiin vastaaminen ei riitä, myös asiakaskokemuksen on oltava positiivinen. Tämä onnistuu, kun palvelu on nopeaa, asiakasta kuullaan ja ymmärretään, mutta silti käsitellään asia napakasti, turhia jaarittelematta.

Miltä kuulostaa ajatus, että esim. potilas saisi varattua ajan yöllä ja kohtaisi silloinkin aidon ihmisen? Tämä on mahdollista. Palveluaikamme on 24/7/365.

Ajanvaraus monikanavaisesti

Teetkö sinä valinnan asiakkaan puolesta vai saako hän itse valita miten ajan varaa? Ehkä puhelinsoittoa kätevämpi tapa on joskus käyttää verkkosivuilla olevaa chat-palvelua? Lähetetäänkö asiakkaalle varauksesta tekstiviesti- ja sähköpostivahvistus? Kyllä, jos näin sovitaan! Myös takaisinsoittopalvelu on saatavissa.

Ajanvarauspalvelu monikielisesti

Ajanvarauspalvelu on saatavissa suomen lisäksi:

  • ruotsiksi
  • englanniksi
  • norjaksi ja
  • tanskaksi

Kaikista kielivalikoimista löytyy natiiviosaajat.

Ulkoistettu Ajanvarauspalvelu?

Koko ajanvaraus voidaan siirtää Moment Groupin tehtäväksi asiakkaan kanssa yhteistyössä suunnittelemalla, ohjeistukset tekemällä ja henkilökuntaa kouluttamalla. Ymmärrämme, että jokainen asiakas on teille tärkeä. Siksi puhumme mieluummin yhteistyöstä, kumppanuudesta, kuin palvelun ulkoistamisesta. Tuloksellisia kohtaamisia kehitetään seurantapalavereissa.

Case Fimlab Laboratoriot Oy

Fimlab Laboratoriot Oy:n ja Moment Grouin yhteistyö on jatkunut useamman vuoden ajan. Lue tarkemmin Ajanvarauspalvelusta klikkaamalla tästä >>

Palvelua kaikissa kanavissa 24/7

Tiesitkö, että saat Moment Groupista kattavat kokonaisratkaisut nykyiseen asiakaspalvelutarpeeseenne? Palvelemme niin puhelimessa, sähköpostissa, chatissa kuin vaikkapa Facebookissa.  Olemme myös aktiivinen kumppani, kun haluatte kehittää asiakaskokemusta ja mietitte seuraavaa askelta kohti parempia ja tuloksekkaita kohtaamisia nykyisten ja tulevien asiakkaidenne kanssa. Kaikki palvelumme on saatavissa 24/7. Tutustu Moment Groupin palveluihin tästä >>

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä: