fbpx

Palautteen antamisen tärkeys

Puhelimeen tarttumiseen ja asiakaspalveluun soittamiseen on aina olemassa syy. On selvitettävää, ajan tai matkan varaamista, reklamoimista ja taksin tilaamista. Asiakaspalvelussa puheluiden pituudet kasvavat asiakaspalvelutyön muuttuessa entistä haastavammaksi – helpot asiat kun hoidetaan itse, verkossa.

Kiitoskortti 30 vuoden takaa

Muistan vieläkin kiitoskortin, jonka sain parikymppisenä ensimmäisessä ”kunnon työssäni” myyntisihteerinä, Lehtipisteessä.

Näin vähän ekstravaivaa ja löysin asiakkaan pyynnöstä vanhan lehden, jota ei enää ollut myynnissä missään. Salapoliisityö oli ihan pikku juttu minulle, ei kuulunut työnkuvaan, mutta tulipahan tehtyä.

Tuskin muistaisin koko tapausta, ellei tämä iäkkäämpi nainen olisi lähettänyt minulle postikorttia lehden saatuaan. Henkilökohtainen muistaminen, kiitos ja hyvän elämän toivotukset raapustettuna kortin taakse. Tämä kortti koristi työpistettäni siihen saakka, kunnes siirryin uuteen työpaikkaan.

Pieni asia, mutta tällaisia me ihmiset olemme. Muistamme asiat, jotka tunnahtavat. 

Asiakaspalvelutyön tekijät

Moment Makerit, asiakasneuvojat, tekevät päivän mittaan jos jonkinlaista työtä asiakkaan eteen. Osa ihan rutiinihommaa, puhelun yhdistämistä tai soittopyynnön ottamista. Sekaan mahtuu kuitenkin kinkkisempiä asiantuntijatehtäviä, jotka vaativat hoksottimia, osaamista, soveltamiskykyä, kielitaitoa, sorminäppäryyttä, asiakaspalveluhenkeä, pitkää pinnaa ja isoa sydäntä.

Perjantain Positiiviset

On loistavaa saada jakaa somessa julkisesti sitä hienoa palautetta, jota Moment Makerit saavat hyvin tehdystä työstä!

”Mahtava palvelu, ystävällinen ja auttoi kaikessa missä tarvitsin apua uutena käyttäjänä. Suosittelen ehdottomasti! Auttoi jopa varmistamaan, että toimitustiedot ovat varmasti oikein. Hän ansaitsee kiitoksen <3”

Joka viikko jaamme some-kanavissamme yhden uuden ”Perjantain Positiivisen”. Tottahan se on mainiota mainosta meidän työntekijöiden erinomaisuudesta ja suositus ulkoistaa asiakaspalvelu juuri meidän osaajien osaavaan huomaan.

Tärkeämpänä näen kuitenkin sen, että positiivista palautetta esiin nostamalla tulee Moment Makerille ansaitusti hyvä fiilis, kokemus arvostuksesta. Ehkä sitten jaksaa taas sen kiukkuisenkin puhelun läpi vähän paremmin. Näin uskon.

Positiivisin terveisin,

Annika Strand
Marketing Manager

PS. Muista antaa palautetta, kun siihen aihetta on. Myös sitä positiivista.


Seuraa Perjantain Positiiviset -palautteita vaikkapa Facebookissa, klikkaa tästä >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.