fbpx

Päiväni Chat Moment Makerina

Meillä hoidetaan asiakkaidemme chat-palvelua neljällä paikkakunnalla ja itse työskentelen Pieksämäellä Chat Spirit Leaderina.

Chatista ajanvaraukset, remonttiavut ja juhlapalvelut

Saavun työpisteelleni klo 7, avaan tarvittavat ohjelmat ja olen valmiina palvelemaan toimeksiantajiemme asiakkaita!

Aamuisin aktiivisimpia ovat erilaisia huoltoja tarvitsevat asiakkaat. Voin esimerkiksi

  • varata asiakkaalle aikaa renkaanvaihtoon
  • auton perushuoltoon tai
  • auttaa tekemään tilausta esimerkiksi huonekalujen noudosta.

Eri vuodenajat vaikuttavat myös siihen, miten paljon meillä chatissa on liikennettä missäkin palvelussa. Kun kevät on jo kääntynyt kesään, huomaa, että erilaisia remontointi- ja ikkunapalveluita tarvitsevat ihmiset ovat aktivoituneet ja taas renkaanvaihtoa tarvitsevat ihmiset ovat tyytyväisenä ajelemassa kesärenkaillaan.

Päivän aikana pääsen myös avustamaan nettikaupoissa ostosten tekemisessä ja seuraava chatti saattaakin olla keräilijä, joka kyselee keräilysarjan perään tai joku, joka haluaa varata juhlapalveluja. Monipuolista työtä, jossa ei aika käy pitkäksi!

Hyvät ohjeet = onnistunut chat-kokemus

Ihmettelet varmaan miten kaiken voi muistaa, kun toimeksiantajia on useita kymmeniä? Tähän on apuna yksityiskohtaiset ohjeet, jotka luodaan yhdessä toimeksiantajan kanssa. Me olemme osa asiakkaan tiimiä!

Lisäksi Moment Groupin oman chat-tiimin tuki ja apu on myös saatavilla. Koska työtä tehdään eri paikkakunnilla, keskustelemme pääasiassa pikaviestien avulla, autamme ja neuvomme toisiamme.

Me olemme chatissa myynnin tukena ja välitämme niin yhteydenotot, mahdolliset palauteet, kuin liiditkin eteenpäin ja toimeksiantajan on tämän jälkeen helppo kontaktoida asiakasta.

Toimeksiantaja mukana chat-keskusteluissa

Osassa palveluita on myös toimeksiantajan omaa henkilökuntaa ”linjoilla”, joten tarvittaessa voimme kutsua heidät mukaan keskusteluun. Yrityksen asiantuntija hoitaa kinkkisemmän asian loppuun, ja me jatkamme uuden chat-asiakkaan kanssa.

Esimerkki:

Asiakas tulee autoliikkeen chattiin ja on kiinnostunut vaihtamaan autonsa uuteen. Minulta kysytään autoihin liittyviä kysymyksiä laidasta laitaan ja osaan neuvoa kysyjää toimeksiantajan ohjeiden ja nettisivujen avulla tiettyyn pisteeseen saakka.

Toimin myynnin tukena, mutta sen varsinaisen autokaupan hoitaa automyyjä loppuun. Pyydän chat-asiakkaalta tarvittavat tiedot, jotta toimeksiantaja voi esimerkiksi antaa asiakkaan autosta tarjouksen vaihdossa uuteen autoon.

Puhutaan siis liidistä, jonka toimitan automyyjälle asiakkaan kontaktointia varten.

Spirit Leaderinä koulutan ja valvon laatua

Chat-keskustelujen lisäksi päivääni kuuluu muiden auttaminen ja kouluttaminen. Toimin Spirit Leaderina, tiiminvetäjänä, ja aamun chat-vuoron jälkeen siirryn tekemään esimerkiksi laadunvalvontaa tai koulutuksia.

Laadunvalvonnassa luen jo käytyjä chat-keskusteluja ja jos huomaan erittäin hyvän keskustelun tai jotain, jonka olisi voinut hoitaa toisin, otan yhteyden keskustelun käyneeseen Moment Makeriin joko etänä tai käydään asia paikan päällä läpi.

Lisäksi päivään saattaa kuulua yhteydenpitoa toimeksiantajaan, esimerkiksi ohjeiden päivittämiseksi tai uuden palvelun aloittamiseksi.

Tervetuloa meille töihin!

Tässä vain pieni otanta siitä, mitä Moment Groupin chat-tiimi tekee. Kaiken kaikkiaan työ on monipuolista ja välillä hyvinkin hektistä. Tiimikaverit ovat loistavia ja apuna häärää myös asiakkuuksista vastaavat Value Managerit.

Suosittelen chat-työtä sellaiselle henkilölle, joka pystyy hallitsemaan kerralla useaa eri asiaa, useassa eri keskusteluikkunassa!

Tuloksellisia kohtaamisia,

Kirsi-Maria Uimi
Spirit Leader


Haluatko meille töihin? Katso avoimet työpaikat tästä » Voit myös laittaa avoimen hakemuksen rekry@momentgroup.fi -osoitteeseen.

Mikä ihmeen chat-uimarata? Yläosan kuva uimaradasta on näkymä, joka tulee chat-työssä tutuksi. Lisätietoja saat tulemalla meille töihin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.