fbpx

Paikka avoinna myyntipäällikölle! Hae viimeistään 12.4.

Vastaat palveluiden myynnistä nimetyille asiakkaille sekä uusasiakashankinnasta. Työnkuvasi muodostuu aktiivisesta B to B-myynnistä, asiakassuhteiden luomisesta ja niiden laadukkaasta kehittämisestä. Työ on ratkaisukeskeistä yritysmyyntiä ja sen menestyksekäs hoitaminen edellyttää halua ja kykyä kartoittaa asiakkaan nykytilanne sekä tulevat tarpeet. Toimit myyntijohtajan suorassa alaisuudessa ja teet tiivistä yhteistyötä myös muiden myyntipäälliköiden, markkinointipäällikön ja tuotannosta vastaavien kanssa.  Toimipisteesi voi olla joko Espoossa tai Tampereella.

Edellytämme

tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta asiakaslähtöisestä myyntityöstä, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä englannin kielitaitoa.


Tarjoamme

sinulle kannustavan ja kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän nuorekkaassa ja dynaamisessa työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi ja omaa myyntiosaamistasi alan johtavassa yrityksessä.


Lisätietoja

tehtävästä antavat Moment Groupin myyntijohtaja Janne Savonen  ke 5.4. klo. 13 – 15, p. 0400 396 700 sekä Personnel Groupin konsulttijohtaja Kari Sorvari, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian tai viimeistään 12.4.2017 mennessä Personnelin internet-sivuilta (www.personnel.fi)  löytyvän hakulomakkeen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.