fbpx

Oppisopimuksella merkonomiksi

Kulutusluottojen ottaminen on nykymaailmassa suurimmalle osalle suomalaisista ihan arkipäivää. Kaikkea nykylaitteistoa tarjotaan jo kaupan kynnykseltä asti osamaksuilla ja erilaisilla kovakorkoisilla maksujärjestelmillä. Näillä koronkiskurihinnoilla tuotteen lopulliseen hintaan tulee yleensä noin neljäsosa ylimääräistä maksettavaa erilaisilla tilinhoito- ja aloitusmaksuilla.

Lainojen yhdistämistä

Yksi minun työtehtävistäni on yhdistellä näitä kulutusluottoja paremmille ehdoille ja pienemmille kuluille. Asiakkaan rahapussi kiittää 😊

Lainatarjous on helppo täyttää myös itse netissä, mutta osa kaipaa siihen tukea ja asiantuntemusta, joita työssäni myös tarjoan. Parhaissa tapauksissa autan estämään luottotietojen menettämisen edullisemmilla lainatarjouksilla.

Oppisopimuksella merkonomiksi

Näiden töiden ohella suoritan oppisopimuksella merkonomiopintoja Tampereen aikuiskoulutuskeskuksessa. Voisi kuvitella, että koulun ja työn yhdistäminen on vaativaa, mutta koen oman energiani riittävän erinomaisesti molempiin.

Kaikkia käytännön töitä voin soveltaa suoraan kouluni vaatimiin näyttökokeisiin. Normaalisti oppisopimuksen kesto on vuodesta puoleentoista vuotta, mutta oma suunnitelmani on suoriutua reilusti alle puoleen vuoteen.

Koulupäiviä koulu tarjoaa satunnaisesti kerran viikossa tai muutaman kerran kuukaudessa. Näistä jää aina hyvä mieli ja mielestäni ne tuovat myös uusia näkökulmia omaan työhöni. Esimerkiksi uusia tapoja, joilla voin parantaa omaa työpanostani, sekä myynti- ja asiakaspalvelutaitojani.

Mukavaa porukkaa ja ok-palkka

Tässä työssä pidän eniten työtovereistani. Porukka Moment Groupilla on aivan ykköspäästä ja suosittelen tätä työpaikkana kaikille, jotka ovat joskus harkinneet astumista puhelinmyynnin tai asiakaspalvelun maailmaan.

Palkkastressiä helpottaa pohjapalkkaus ja siihen lisäksi erittäin reilu myyntiprovisio. Työtunteja teen keskimäärin 30 tuntia viikossa, joskus enemmänkin.

Nollausta moottoripyörän selässä

Kuuden tunnin työpäivistä jää tarpeeksi vapaa-aikaa harrastaa omia juttuja, jotta mieli pysyy virkeänä. Itselläni kiinnostavin harrastus on moottoripyöräily, jota pääsen luultavasti taas ensi kesänä harjoittamaan uuden moottoripyörän hankinnan jälkeen.

Tulevaisuuden suunnitelmia olen miettinyt sen verran, että intohimoni on opiskella vielä korkeakoulussa tradenomiksi ja aina ylöspäin kauppatieteiden tohtoriksi asti.

Oskari Humberg,

Moment Maker

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.