fbpx

Olli, alias Nuori Jellona

Kesätyö voi johtaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Näin kävi Karvisen Ollinkin kohdalla, Moment Makerin, jota myös Nuoreksi Jellonaksi kutsutaan.

”Nuorisossa on toivo”, sanotaan – tässä nuoressa miehessä sitä on. Olli on 18-vuotias vesilahtelainen, joka on ollut Moment Groupissa ensin kesätöissä ja loma-ajan jälkeen päättänyt jatkaa työtä osa-aikaisena Moment Makerina.

Mikä saa tulemaan Vesilahdelta asti Tampereelle töihin?

Olli kertoo, että matka ei ole ollut ikinä suuri ongelma, sillä autolla kulkeva nuori mies on tottunut pitkien matkojen ajamiseen.

”Minua myös helpottaa se, että joka päivä ajan kouluun Lempäälään, joten koulusta matka ei enää niin hirveän pitkältä tunnukaan”, Olli Karvinen kertoo.

Koko ikänsä maalla asunut Olli on myös tottunut siihen, että kaikki on vähän kaukana, mutta kuitenkin samalla lähellä.

Miten sait alun perin tietää Moment Groupista ja miksi päätit tulla meille töihin?

”Syitä siihen miksi ja miten Momentille päädyin on monia. Tavattiin Raunon (Miettinen) kanssa ensimmäisen kerran rekrymessuilla. Messujen aikana tutustuin myös moneen muuhun yritykseen ja kävin myös parissa työhaastattelussa. Momentin lupaus tuntipalkasta ja joustavista työtunneista vetosi minuun ja päädyin sen takia valitsemaan Moment Groupin”, Olli muistelee.

Olli kertoo, että lisäksi Momentissa houkuttelivat työn laatu, ilmapiiri, ihmiset ja palkka.

”Kuitenkin ehkä isoin syy valintaani oli se, että täältä sai töitä kesäksi”, Olli virnistää.

Tulevaisuudessa nuori mies aikoo suunnata kaupalliselle alalle ammattikorkeakouluun, joten kaupan alan työkokemus on erittäin arvokasta.

Mikä sai jatkamaan osa-aikaisena kesän jälkeen?

Harva sitä haluaa ikävään työpaikkaan palata ja Olli kertookin, että kesätöistä jääneet hyvät muistot ja fiilikset työtä ja työympäristöä kohtaan houkuttelivat jatkamaan.

”Ensimmäisenä kesätyönä ja oikeana työnä Moment Group on ollut todella hyvä ja olen oppinut paljon itsestäni ja työmoraalista – ja myös tietenkin itse työstä ja siihen liittyvistä asioista”, sanoo Olli ja jatkaa:

”Arvostan myös sitä, että työtehtävät vaihtelevat usein kampanjoiden myötä ja näin ollen ei kyllästy ja oppii monia erilaisia kaupan aloja ja erilaisten tuotteiden myyntiä.”

Fiksu kaveri!

Tervetuloa meille!

Etsitkö sinä osa-aikaista työtä koulun ohella? Tai haluatko tehdä täysiä viikkotunteja? Meillä on tarjolla työtä monenlaiseen elämäntilanteeseen!

Jos kiinnostus heräsi, niin tule ihmeessä morjestamaan meitä Tampereen Rekrytori-tapahtumaan Ratinan kauppakeskukseen keskiviikkona 13.2.2019 kello 11-17.


Haluatko tulla meille töihin? Katso avoimet työpaikat tästä »
Miten vloggaaja Tume pärjäsi puhelinmyyjänä? Katso tästä Tumen vierailu Moment Groupissa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.