fbpx

”Mukavat työkaverit ja kiva tulla aina aamulla töihin”

Vuonna 2017 palkittiin Moment Groupissa 15 työntekijää, jolla täyttyi 10 vuotta yrityksen palveluksessa. Se on upea juttu toimialalla, jossa työsuhteet ovat tyypillisesti lyhyitä.

Meitä pitkään, yli 10 vuotta, yrityksen palveluksessa työskennelleitä on yli 40.

Herää kysymys – mikä meitä vaivaa?

Pitkän työsuhteen salaisuus

Mikä saa työntekijän sitoutumaan saman työnantajan palvelukseen Contact Center –alalla? Kysyin asiaa suoraan kollegoiltani, heiltä, jotka ovat väsymättä ja vuosi toisensa jälkeen keskittyneet tuottamaan asiakkaille tuloksellisia kohtaamisia.

Osalla syy on hyvin arkinen: ”jotain työtä on ihmisen tehtävä”. Omalla paikkakunnalla saattaa työtilanne olla haastava eikä valinnanvaikeutta työpaikan suhteen näin ole.

Myös seuraavia kommentteja tuli:

  • Työn monipuolisuus. Olen matkan varrella nähnyt ja kokenut 3 toimipisteen toiminnan ja saanut kehittää tekemistä oikeaan suuntaan.
  • Luotettava työnantaja
  • Riittävän haastava ja vastuullinen toimenkuva

Työkaverit ovat parasta A-luokkaa

Selvä ykkönen työviihtyvyyteen, työssä jaksamiseen, oli kuitenkin työilmapiiri. Meillä tunnutaan olevan sinut oman tiimin kanssa – kollegat ovat tukena ja luovat positiivista fiilistä. Se, jos mikä, saa hymyn huulille myös niinä päivinä, kun kaikki ei mene ns. putkeen.

  • todella mukavat työkaverit, töihin on mukava tulla.
  • mukavat työkaverit ja kiva tulla aina aamulla töihin, mukava työympäristö
  • hyvä työilmapiiri, tosi mukavat työkaverit, joustavuus puolin ja toisin
  • mukavat työkaverit ja työyhteisö

Meillä sama fiilis puskee läpi jokaisessa toimipisteessä. Se näkyi hienosti myös Kehujen keskiviikkona, jossa jaettiin toinen toisillemme yhteensä 895 kehua! Tästä voit lukea lisää >>

Tätä yhteishenkeä ja olemisen mallia meillä kutsutaan Moment Spiritiksi.

24 vuotta saman työnantajan palveluksessa

Minulla tulee lokakuussa täyteen neljännesvuosisata saman työnantajan palveluksessa. Kuulostaa absurdilta. Ja aivan varmasti polkuni on vastoin kaikkia ohjeita työuran kehittämisessä!

Omalla kohdallani on matkan varrella tullut tosin loikkia konsernin eri yritysten sisällä; sekä toimenkuvat että tilinauhalla näkyvä maksaja on vaihtunut useamman kerran.

Matka on ollut pitkä ja vaiherikas kaikkine ylä- ja alamäkineen. Näinhän se tuppaa olemaan elämässä, työn ulkopuolellakin.

Tärkeintä jaksamisen kannalta on aina ollut hurtti huumori, loistavat työkaverit, yhdessä jaetut ilot ja murheet. Ellei työpaikalta olisi löytynyt koko matkan varrella sellaisia täydellisiä Persoonia, jotka tarjoavat välillä olkapäätä ja jaksavat hetken päästä nauraa kuiville vitseille, olisi yhteinen matka Moment Groupissa takuulla loppunut aikoja sitten.

Kiitos sinulle, työkaverini!

Annika Strand
Moment Marketing Manager
annika.strand@momentgroup.fi


PS. Ei sovi unohtaa, että meillä on hienoja ihmisiä myös esimiehissä!
Heistä kaksi jopa palkittua: Vuoden Palveluesimies 2017 Tuula Laitinen Iisalmesta ja Vuoden Service Desk esimies 2015  Juha Björkengren Pieksämäeltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.