fbpx

Moment way is the only way

Olen pitkään halunnut kertoa oman tarinani siitä, millaista on työskennellä Moment Groupissa. Jo 2 viikkoa olen työkavereille voivotellut, että harmi kun en osaa kirjoittaa blogia.

Usko itseesi

Päätin olla rohkea. Pitää vaan uskoa itseensä – ihan kuten myynnissä. Jos ei usko itseensä ei tule tulosta. Monesti olen miettinyt huonon päivän jälkeen miksi en saanut tulosta aikaan. Vastaus on selvä.

Hymyä kehiin!

Kaikki lähtee hymystä. Kun hymy siirtyy puhelun kautta asiakkaaseen tulos on nähtävissä. Laahava ja masentunut ääni ei tuota tulosta. Kun lähtee jokaiseen puheluun 100% fokuksella ja hymyllä on tulos nähtävissä työpäivän päätteeksi.

Onnistumisia on tullut

Minulta on kysytty monesti kuinka oikein tein viime vuonna yli 1000 sähkösopimusta. Vastaus on helppo: hymy. Kun asiakkaalle luodaan tuotteelle tarve ja kun asiakas tuntee itsensä tärkeäksi syntyy tuloksellista kohtaamista.

Ja vaikka kuinka välillä kohdalle osuu tylyjä asiakkaita, niin kun muistaa vaan pitää hymyn huulilla päivän loppuun asti, niin päivään mahtuu myös aina onnistumisia.
Kohtaamisiin!

 

 

 

 

 

Joni Markkanen

Lue seuraava juttuni tästä >>


Joni työskentelee Pieksämäen toimipisteessä ja hän on huippumyyjän lisäksi fanaattinen Lordi-fani. Ylhäällä näkyvän piirroksen on tehnyt Jonin kaveri, joka inspiroitui kuultuaan kuinka monta sähkösopimusta mies sai tehtyä vuoden aikana. Kaverihan on liekeissä! 🙂

Sama tunnelma näkyy jatkuvan myös tänä vuonna ja oikealla olevassa kuvassa sammuttimen kanssa on paikalla Ivan, Spirit Leader.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.