fbpx

Magee työssäoppimispaikka!

Ai miten tälläset blondit pääs tänne? Näin magee työssäoppimispaikka!

No, siihen tarvittiin vain ripaus pommittamista, hyppysellinen ärsyttävää pirteyttä ja teelusikallinen aitoa uteliaisuutta. Ei vaan, olimme oikeasti kiinnostuneita Moment Groupista yrityksenä ja halusimme päästä työskentelemään tänne. Alun perin bongasimme yrityksen rekrymessuilta, jossa kiinnostus heräsi ja otimme itse aktiivisesti yhteyttä. Oma aktiivisuus ja innostus tuottikin tulosta ja täällä sitä ollaan!

Myynnin tulevat tähdet

Ainiin ei edes vielä esittäydytty, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Täällä me myynnin tulevat tähdet, saanko esitellä: Kia ja Liisa.

Opiskelijoitahan me vasta ollaan, mutta kyllä meistä potentiaalia löytyy, vaikka ja mihin. Opiskellaan tosiaan liiketaloutta ja käydään vielä lukiookin samalla. Eikä me tänne pysyviks myyntitykeiks tultu, mutta onhan tää aika magee työssäoppimispaikka.

Wau mikä paikka!

Astelimme töihin odottavin mielin ja heti ovet avattuamme odotukset ylitettiin. Wau mikä paikka! Vastassa oli tyylikkäät tilat ja huikeat tyypit.

Ulkoiset puitteet on kunnossa!

Nuoresta iästä ja hiusten väristä huolimatta meidät otettiin vastaan vallan mainiosti. Ja vaikka harjoittelijat yleensä tekeekin ne hanttihommat, niin me ei. Täällä meijät otettiin vakavasti ja päästiin tekeen oikeeta duunia.

Monipuolisia työtehtäviä

Ollaan päästy tekeen kaikenlaista. Ollaan tuotu joulu taloon koristeluilla ja varmistettu, että kaikki saa kahveeta. Eli ei me mitään turhia janttereita olla. Firman pikkujoulutkin sattu just sopivasti ja arvaa ketkä osallistu? No me! Tai ainakin melkein – onhan valmistelukin osallistumista.

Oikeesti päästiin sukeltaan puhelinvaihteen ihmeelliseen maailmaan, kokeilemaan chat-palvelua ja käymään puhelimitse mitä mielenkiintoisimpia keskusteluja.  Tiesimme työtehtäviimme kuuluvan siis myös puhelinmyyntiä ja onko kukaan ikinä kuullut mitään hyvää puhelinmyynnistä? Niinpä, mutta täällä puhelinmyynti on reilua ja rehellistä.

Olihan meilläkin ennakkoluulomme, koska

“Kaikki puhelinmyyjät on pälättäviä huijareita”

Täällä meidän silmät avattiin ja ennakoluulot kumottiin. Ei me ainakaan pidetä itseämme pälättävinä huijareina. Me kuunnellaan asiakasta ja tehdään työtä aurinkoisella asenteella, niin kuin kaikki muutkin momenttilaiset.

Asiakaspalvelu on haastavaa

Asiakaspalvelupuolen haastavuus yllätti meidät. Vaihteessa työntekijöillä saattaa olla kymmenien yritysten linjat auki, mutta siitä huolimatta asiat hoituu mallikkaasti. Chatin työntekijät taas ovat oikeita multitaskingin ammattilaisia palvellessaan useita asiakkaita yhtäaikaisesti.  Siellä puolella todella on vipinää ja vilskettä.

Meillä ei ihan näin kiireistä ollut. Kukaan ei kuitenkaan tiedä mihin me tulevaisuudessa pystytään.

Huikee kokemus

Niinkun ootte jo varmaan tajunnu, niin onhan tää ollu meistä ihan huikeeta. Nyt me lähetään täältä mahtavaa kokemusta rikkaampana. Hiusten värikin vaihtui, tiedä sitten johtuuko viisastumisesta vai mistä. Paljon ollaan siis opittu ja ehkä vielä jokin päivä me palataan.

Tuloksellisia kohtaamisia!

Kia Alanko ja Liisa Granroth

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.