fbpx

Maailman nopein savolainen Moment Maker

Päätettiin pitää Pieksämäen Nopein Moment Maker -kilpailu! Parhaitenhan se selviää tietenkin kellottamalla, kuka juoksee parhaan ajan 100 metrillä!

Idea sai alkunsa minulta. Monesti tyky-päivät saattaa olla makkaran paistoa tai curling-peluuta, mutta päätin ehdottaa mieluummin jotain missä tulee hiki!

Viisas esimies otti heti asiasta kopin ja kisoja alettiin järjestää. Meillä oli toki viime vuonna Cooper-testi, jossa myös saatiin hiki pintaan ja siinä oli mukavasti osallistujia, mutta aina on kiva kokeilla jotain erilaista!

Tyky-päivän voitto mielessä

Laitoin kyselyä talon sisällä ja lopulta meillä oli 8 osallistujaa! Eli joka radalle juoksija!

Kauhea spekulaatio alkoi heti. Kuka on nopea? Kuulinkin kauhutarinoita nopeista pesäpallopojista, mutta minä en pienestä säikähdä. Lähden aina voittamaan ja niinpä uhoilin työkavereille, että voitto tulee!

Reeniä, reeniä!

Alkulämmöt ja venyttelyt. Check!

 

Kävin muutaman kerran valmentajan kanssa testaamassa, paljonko lähtee. Ajat jäivät 15-16 sekunnin paikkeille. Omasta mielestä ihan ok -aikoja! Itse en ole mikään pikajuoksija, koska minulla ei ole kauheasti lihaksia – lähinnä vaan hyvä kunto. Mutta halusin testata, miten pärjään!

100 metriä – kisapäivä

Yleisö saa pysyä anonyymeinä – me neljä kisaajaa kuvassa omalla naamalla 🙂

 

Lopulta päivä koitti ja paikalle saapuikin kahdeksan osallistujan sijaan valitettavasti vain neljä juoksijaa, mutta se ei tunnelmaa latistanut! Katsomo oli kuitenkin täynnä kannustavia työkavereita.

Tunnelma oli käsinkosketeltava!

Aurinko paistoi ja kisa suoritettiin. Nopein Moment Maker kellotti lopulta huikean 12.5 sekuntia 100 metrillä! Huima tulos! Itse lähdin tekemään omaa suoristusta ja katsomaan mihin se riittää. Lopulta se riitti neljänteen sijaan (viimeinen :-D)

Voittaja ja hopeamitalisti menivät liian kovaa, mutta pronssisija olisi ollut tavoitettavissa. No aina ei voi voittaa!

Yllätysmatkana 400 metriä

Otimme vielä extra-haasteen! 400 metrin juoksu heti satasen perään. Tähän ei lähtenyt minun lisäksi kuin yksi rohkea juoksija!

Tästäkin saatiin tiukka taistelu. Johdin ¾-kierrosta, mutta loppukiri unohtui ja voitto jäi vain 100 metrin päähän!

Liikkuminen on parasta

Kaikilla oli mukavaa ja jatkossakin voin suositella kaikenlaisia liikuntakisoja tyky-päiviin. Työntekijät saavat liikuntaa ja on samalla mukavaa!

Joni Markkanen
Momentnaattori
– I sell effective as robot but with real care of my customers needs. My mission is to sell with high quality and satisfied customer is my prime objective.


Lue aikaisempi juttuni Tuloksellisia kohtaamisia näöntarkastussoitolla”, klikkaa tästä »

Haluatko tulla meille töihin? Katso avoimet työpaikat tästä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.