fbpx

KuntoMoment-liikuntasetelin käyttöidea

Juoksimme syksyllä tyky-päivänä Cooperin ja jokainen osallistuja sai tästä hyvästä KuntoMoment -setelin. Seteli oikeuttaa tunnin mittaiseen breikkiin kesken työpäivän, jolloin voi harrastaa mitä itse parhaaksi katsoo.

Minulle käytön miettiminen oli helppoa. Pieksämäen uimahallin salille pääsee klo 06-13 aikana arkisin vain kahdella eurolla. Sinne siis!

Cooperi juoksumatolla

Paiskin myyntipuheluita maanantaina ensin 3 tuntia ja lähdin kello 12 uimahallin salille with Valmentaja. Meillä oli tunti tehokasta treeniaikaa ja niinpä päätin juosta Cooperin uudemman kerran. 🙂

Kuvittelin, että on paljon helpompaa vetää 12 minuutin spurtti juoksumatolla – valmentaja vain painaa nappia ja se on siinä. Mutta se olikin paljon hankalampaa ja lisäksi salilla oli paljon kuumempi kuin ulkona.

Liikaa hapokkuutta, ei pysty

Valmentaja pisti minut koville ja sain hädin tuskin 2 400 metriä mittariin. Toki kellossa oli vielä puolitoista minuuttia jäljellä tehokasta juoksuaikaa ennen kuin painoin ”hätänappia”.

Ihan en päässyt tavoitteeseeni. Laitan tästä epäonnistumisesta syyksi kengännauhojen aukeamisen ja lisäksi silmissä alkoi vilistä tähtiä. Molemmat odottamattomia yllätyskäänteitä.

Tein juoksun lisäksi vielä muutaman leuanvedon ja haastoin Valmentajan painonnostokilpailuun. Hävisin tämän kilpailun selkeästi.

 

Liikunta siivitti myyntiennätykseen

Kun tulimme takaisin töihin olin tosi energinen. Lähdin saman tien soittamaan ja päivän päätteeksi tein vielä vahingossa oman myyntiennätyksen eräässä lehtimyyntikampanjassa. Tämä tarina on tosi – voi kysyä vaikka the Esimieheltä 😊

Tyky-päivä oli onnistunut, voin suositella kaikille!

Joni Markkanen
Momentnaattori
– I sell effective as robot but with real care of my customers needs. My mission is to sell with high quality and satisfied customer is my prime objective.


Lue aikaisempi juttuni ”Tykypäivänä juostiin Cooper-testi” >>

Haluatko tulla meille töihin? Katso avoimet työpaikat tästä >>

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.