fbpx

”Kivointa oli, kun pääsi näkemään iskän työskentelyä”

Perjantaina 23.11.2018 vietettiin Lapsi mukaan töihin -päivää ja meillä Moment Groupin Tampereen toimistolla kävi vierailemassa työntekijämme Tommin 11-vuotias poika Sebastian. Mutta mistä päivässä on kyse ja mitkä olivat Sebastianin fiilikset vierailusta? Jatka lukemista niin se selviää! 😊

Lapsi mukaan töihin -päivän tärkeä merkitys

Kampanjan idea on kuvattu hyvin Lapsi mukaan töihin -päivän nettisivuilla:

”Moni lapsi ei välttämättä edes tiedä saati osaa selittää, mitä oma vanhempi tekee työkseen. Lasten on kuitenkin tärkeää päästä näkemään ja kokemaan, missä heille tärkeät aikuiset viettävät päivänsä ja mitä työn teko on. Myös työpaikkojen on hyvä nähdä työntekijöiden lapsia.”

Päivän tarkoituksena on myös nostaa esiin työn ja perheen yhteensovittamisen ja niiden välisen tasapainon tärkeää merkitystä niin työntekijöiden kuin heidän perheidensä hyvinvoinnille, työnantajanäkökulmaa ja laajempaa yhteiskunnallista hyötyä unohtamatta.

Vierailu isän työpaikalla

Sebastian oli päässyt aamupäivällä mukaan jo isoäidin työpäivään taksiauton kyytiin, joten hän saikin monipuolisesti tutustua kahteen ihan erilaiseen työhön saman päivän aikana. Meillä Moment Groupissa Sebastian vieraili iltapäivän ajan ja sai tutustua isänsä työhön puhelinasiakaspalvelussa.

Kylmiltään linjoille emme poikaa sentään heittäneet, mutta työpisteen fiilistä sankaluurit päässä Sebastian sai kokeilla.

 

Sebastian pääsi myös näkemään, kuinka chat-asiakaspalvelua hoidetaan ja lisäksi kävimme tutustumassa telemarkkinointiin. Sebastian esittäytyi reippaasti jokaiselle toimistolla vastaan tulleelle – se onkin tärkeä taito myös työelämässä.

Testasimme myös, kuinka hyvin toimistomme Framery-puhelinkoppien äänieristys pelaa. Ja sehän pelasi – kopissa sai huudella ihan omassa rauhassaan! Juttelimme paljon myös jääkiekosta, koska Sebastian on kiekkomies henkeen ja vereen!

”Miltä nyt tuntuu, Sebastian?”

Sain kunnian haastatella Sebastiania ja kysyä hänen mietteitään vierailun päätteeksi:

Mitä tiesit isäsi työpaikasta entuudestaan?

– Että isä vastaa töissä puheluihin ja ottaa vastaan esimerkiksi taksitilauksia. Hän välittää myös erilaisia tärkeitä viestejä eteenpäin.

Tiesitkö jotain isän työkavereista ennestään?

– Ainakin sen, että yksi iskän työkaveri on kova Tappara-fani! (toim. huom. isä ja poika ovat puolestaan Ilveksen miehiä).

Miltä työpaikka on nyt vaikuttanut? Entä mikä oli vierailussa kivointa?

– Hauskalta ja kivalta. Kivointa oli, kun pääsi näkemään iskän työntekoa ja sitä, kun hän vastaa puhelimeen.

Mikä sinusta tulee isona, onko haaveammattia?

– Jääkiekkoilija ja unelmana olisi päästä NHL:ään pelaamaan.

Entä voisitko kuvitella tulevasi tänne meille joskus töihin?

– Kyllä voisin!

Näihin positiivisiin sanoihin onkin hyvä päättää haastattelu. Suurkiitos haastattelusta ja vierailusta Sebastian, kiva kun kävit!

 

Heini Oksanen
Moment Spirit Manager
heini.oksanen@momentgroup.fi


Lapsi mukana töissä -päivää vietettiin myös mm. Pieksämäellä, jossa vannoutunut Lordi-fani Joni toi omat ”lapset” mukaan työpaikalle. Ts. valikoima Lordi-paitoja lasten koossa 😉

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.