fbpx

Kissa kiitoksella elää – ja ihminen myös

Moment Groupin arvot on tiivistetty kolmeen ja nämä arvot ovat osa Moment Spiritiä. Henkilökunnan yhteiset arvot on vasta äskettäin otettu ”virallisesti” käyttöön, mutta tavassa toimia nämä ovat näkyneet jo pidempään.

  • ”Ilo tehdä työtä”
  • ”Voimaa yhdessä”
  • ”Tuloksellisia kohtaamisia”

Millaista on työskennellä Espanjan Fuengirolassa?

Olet ehkä törmännyt hyvinkin villiin televisiointiin, jossa meno ja meininki on luvalla sanoen hämmentävää. Voimme ylpeästi todeta, että asiakaspalvelutyötä, telemarkkinointiakin, voidaan tehdä myös normeja ja hyviä käytöstapoja noudattaen.

Tästä esimerkkinä työntekijän kommentti Facebookista. Kiitos Jere näistä hienoista sanoista ja peukku Suville esimerkillisestä esimiestyöskentystä!

Vakavasti otettava työnantaja

”Työskentelin kyseisessä yrityksessä kolmisen kuukautta, vietin talven täällä Fugessa ‘sairaslomalla’, oli pakko kuntouttaa käsi että voi Suomessa jatkaa oman alan hommia.
Kokemusta on monesta puhelinmyyntifirmasta ja suurta osaa ei voi aikuiselle ihmiselle suositella.
Mutta Moment Groupille annan täydet viisi tähteä, mahtava esimies joka ymmärtää että mitä paremmin työntekijä voi, sitä paremmin hän tekee tulosta, ei hengitetä niskaan, toimistolla on hyvä ja kannustava ilmapiiri, ja jos aikuinen, vastuuntuntoinen, hyvä tyyppi tekee duunissa parhaansa, se myös palkitaan ja palkkojen maksun suhteen ei ollut mitään ongelmia, joissain näissä ‘#itun puhelinmyyjät’ -tyyppisissä pikkukioskeissa saa taistella palkoistaan ja meininki on kuin lastentarhassa. Näistäkin on omakohtaista kokemusta.
Jos on myyntikokemusta, ja haluat ‘oikean työn’ reilulla palkalla, olla vakavasti otettavalla työnantajalla, suosittelen Moment Groupia, käy tutustumassa.
Itse suuntaan takaisin Suomeen, kiitos tästä talvesta koko porukalle, etenkin sulle Suvi, oot esimies jolla on maalaisjärkeä, kaikilla ei sitä aina ole. :)
Hyvät jatkot!”


Haluaisitko sinä olla osa Moment Group -perhettä? Katso avoimet työpaikat tästä >>

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.