fbpx

Kielivalikoima pompsahti – natiiviosaajat viidellä kielellä

Positiivisia uutisia!

Tähän asti olemme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme suomen lisäksi englanniksi ja myös ruotsinkieli on löytynyt palvelurepertuaarista. Tämä kielitarjooma on tietenkin perusoletuksena suomalaisessa asiakaspalvelussa eikä aiheuta uutisointia valtamediassa.

Iloksemme saamme kuitenkin täten julistaa natiiviosaajia löytyvän jatkossa usemmallakin kielellä!

Norja ja tanska

Suomen, ruotsin ja englannin lisäksi on jatkossa saatavana asiakaspalvelua ja puhelinmyyntiä norjaksi ja tanskaksi. Kaikissa kielissä löytyy natiiviosaajat ja luonnollisesti kielitaidon lisäksi on perusvaatimuksena hyvällä tasolla oleva asiakaspalveluosaaminen.

Viidellä kielellä chatissa ja puhelimessa

Kielitaitoiset Moment Makerit vastaavat sekä puhelin– että chat-palveluissa ja lisäksi löytyy myyntitiimi, joka toteuttaa telemarkkinointikampajat vaikkapa Tanskan tai Norjan markkinoille.

Vennligst kontakt oss

Kun haluat laatusertifioitua asiakaspalvelua, tuloksellisia kohtaamisia ja tuottaa asiakkaillesi ainutkertaisia hetkiä laajalla kielitarjoomalla, niin ota yhteyttä.

Aloita klikkaamalla tästä »

Med vennlig hilsen din,

Annika Strand
Marketing Manager


PS. Tarvitaanko sinun yrityksessasi asiakaspalvelua jollain muulla kuin yllä mainituilla kielillä? Kerro siitä meille! Laita viestiä tästä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.