fbpx
Ota yhteyttä

Kesä Klingendahlissa; sähköä ja hyvää fiilistä

Neljä nuorta ja positiivista Moment Makeria ehti hetkeksi istua alas kertomaan, millaista elo Tampereen Pyhäjärvenkadun toimistolla on. Taavi ja Emine ovat jo ”vanhoja konkareita”, toista kesää työskentelemässä myynnin parissa. Taika ja Aura taas ensimmäistä päivää tutustumassa uuteen työnantajaan ja -paikkaan.

Kokemuksia, joita voi hyödyntää

Taika aloittaa tänään työt sähkön myynnissä. Musiikkipainotteisessa lukoissa toista vuotta opiskeleva Taika kuuli Moment Groupista tuttavaltaan, joka suositteli paikka.

”Olen motivoitunut ja odotan saavani täältä kokemuksia, joita voin hyödyntää tulevaisuudessa. Ehkä eniten jännittää miten pääsen minulle asetettuihin tuloksiin,” Taika paljastaa.

Rento ilmapiiri

”Täällä tervehditään, vaikka on ihan uusi ja tänne oli muutenkin helppo tulla,” hymyilee Aura.

Aiempaa kokemusta ei puhelinmyynnistä ole, mutta esim. torimyyntiä ja lastenhoitoa löytyy Auran CV:stä. Työstä saatu palkka on luonnollisesti tärkeä, mutta myös kokemuksen karttumista, viihtymistä, lisää varmuutta ja onnistumisia on toivelistalla.

”Ajattelen, että onnistuminen ei ole pelkästään sitä, että saa kaupan tehtyä. Jos työpäivän jälkeen on hyvä fiilis voi sekin olla onnistumista,” Aura pohtii.

Kuuntelemalla oppii

Emine on toista kesää töissä Moment Groupissa. Hyvä työilmapiiri ja samanikäiset kaverit olivat tärkeitä asioita, joiden vuoksi tänäkin vuonna tuleva abiturientti löysi itsensä tutusta työpaikasta.

Miten kehität itseäsi sähkönmyyjänä?

”Kuuntelen omia puheluita ja mietin mitä olisin voinut sanoa toisin. Olen myös hakenut inspiraatiota kollegoiden puheluita kuuntelemalla,” Emine kertoo ja jatkaa:

”Oma päivän vire, fiilis, vaikuttaa tosi paljon lopputulokseen. Minähän sen kaupan kuitenkin teen – tai en tee. Hyvin levänneenä ja pirteänä saa paremmin tulosta aikaan.”

Armeijan jälkeen Kauppatieteitä

Helppous ja tuttuus sekä yksinkertaisesti se, että esimies pyysi töihin, ovat päällimmäiset syyt siihen, että Taavi on toista kesää myyntihommissa Momentilla. Ylioppilaslakki on nyt hankittuna ja haaveissa on, että armeijan jälkeen pääsisi yliopistoon. Puhelinmyynnistä saatavasta opista on takuulla hyötyä myös kauppatieteissä!

Minkälainen kokemus sinulla on Momentista työnantajana?

”Kyllä tämä koko paikka vaikuttaa siihen, että viihdyn. Onnistumisista palkitaan esim. leffalipuilla tai pääsee aikaisemmin lähtemään perjantaina kotiin, kun on saanut tietyn määrän kauppaa tehtyä. Ilmapiirikin on hyvä. Täällä kaikki perusasiat on kunnossa; kannustetaan, opastetaan, palkka maksetaan ajallaan ja muutenkin työntekijöistä pidetään huolta,” tietää Taavi kertoa.

Yrittäviä ja fiksuja nuoria

On ilo jutella valoisten, yrittävien ja fiksujen nuorten kanssa, joilla on selvästi perusasiat kunnossa. Kysymykseen mitä kesätöitä on aiemmin tullut tehtyä – vai onko ylipäätään töitä ollut, Aura vastaa:

”Oon tehnyt niitä samoja töitä mitä kaikki tekee – lastenhoitoa, siivousta, torimyyntiä…”

Loistavaa huomata, että vielä tänäkin päivänä nuorella voi olla tunne, että ”tavallista työtä” löytyy, jota ”jokaisella” on mahdollisuus tehdä. Näin asian kuuluukin olla!

Meillä Moment Groupissa on hieno tilanne kun voimme tarjota nuorille kesätyötä neljällä paikkakunnalla: Tampereella, Pieksämäellä, Iisalmessa ja Fuengirolassa. Vieläkään ei ole liian myöhäistä hakea, katso avoimet työpaikat tästä >>


”Toiminta ei välttämättä tuo aina onnellisuutta, mutta ei ole onnellisuutta ilman toimintaa.” — William James

Toimeliasta kesää ja paljon onnistumisia ihan jokaiselle nuorelle!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.