fbpx

Jaguar Finlandin kokemuksia Moment Groupista

”Moment Groupin toiminta on näkemykseni mukaan erittäin mutkatonta ja ystävällistä. Heidän kanssaan on helppo toimia.” 

Näin kertoo kokemuksistaan Moment Groupin kanssa Jaguar Finlandin Fleet and Business Manager Oskari Kantonen.

Lisävoimaa liidien hankintaan

Jaguar Finland toimii Jaguarin ja Land Roverin maahantuojana Suomessa ja Baltiassa. Yhtiöllä on kolme jälleenmyyjää Suomessa ja kolme Baltiassa, joille jaetaan autot ja joiden kanssa tehdään muutenkin paljon yhteistyötä.

”Teimme vuosi sitten tällaisen call center -pilottikokeilun jossa lähdimme kontaktoimaan leasing-käyttäjiä sekä omasta että kilpailijamme asiakaskannasta. Totesimme sen hyväksi liidikanavaksi ja päätimme, että tarvitsemme siihen vähän lisää voimaa”, Kantonen kertoo ja jatkaa:

”Soitin Moment Groupille ja pyysin tarjouksen. Päädyimme Moment Groupin kanssa yhteistyöhön ja aloittamaan liidienhankintaprojektin.”

Liidien laatu ja määrä yllätti

Telemarkkinointi on oikein tehtynä edelleen hyvin tehokas tapa lisätä myyntiä. Oskari Kantonen kertoo kuitenkin yllättyneensä:

”Moment Groupin tuottamien liidien määrä on yllättänyt. Haluamme tuottaa jälleenmyyjillemme mahdollisimman hyviä liidejä ja toimintatapojen hiominen yhteistyön jatkuessa on oltava jatkuvaa. Moment Group tuo siihen oman panoksensa mukaan. Yritämme tehdä molemmin puolin proaktiivista kehitystyötä saadaksemme hit raten ylös.”

Homma toimii

”Olemme erittäin tyytyväisiä Moment Groupin tuottamien liidien määrään. Toiminta on hyvin tehokasta. Voisin suositella Moment Groupia, koska yhteistyö on ollut hyvin mutkatonta, asioita kehitetään ja niitä halutaan kehittää. Homma toimii”, kiteyttää Kantonen.


Teksti on muokattu Kokemuksia.fi:n tekemästä videosta. Katso video tästä >>

  • Moment Group palvelee 500 yritys- ja yhteisöasiakasta monikanavaisesti ja 24/7. Katso Case-videot ja referenssit tästä >>

Kysymyksiä Moment Groupin palveluista? Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.