fbpx

Iltalehti, aktiivimalli ja Moment Group Oy

Eilen illalla (17.1.2018) on Iltalehden verkkosivuilla julkaistu artikkeli aktiivimallista ja tänään artikkeli on luettavissa myös painetussa lehdessä. Jutun yhteydessä on kuva, jossa näkyy huomiota herättävästi Moment Groupin mainoskynä. Iltalehden verkkojulkaisussa se on pyynnön jälkeen muokattu ja huomiseen (19.1.) Iltalehden printtiversioon on menossa oikaisu.

Koska jutun yleissävy on toimialan kannalta negatiivinen ja siihen on lisäksi liitetty Moment Groupin brändi ilman mitään syy-yhteyttä on varmasti paikallaan julkisestikin tarkentaa Moment Groupin yleisiä pelisääntöjä.

On kaksi tapaa toimia – se oikea ja väärä

Asioita voidaan hoitaa vähintään kahdella tapaa;  karkea jako voisi olla huonosti tai hyvin. Me Moment Groupissa olemme tehneet arvovalinnan ja päätyneet valitsemaan jälkimmäisen toimintamallin.

Tälläkin hetkellä tarjoamme asiakaspalvelutyötä neljällä paikkakunnalla (Tampere, Pieksämäki, Iisalmi ja Fuengirola) ja uusia, osaavia, työntekijöitä palkataan jatkuvasti.

Positiivisia uutisia?

Sinä rakas median edustaja, joka haluat tehdä poikkeuksen totutusta kaavasta ja nostaa ison työllistäjän, asiakaspalvelun (sis. telemarkkinointi) profiilia – ota ihmeessä yhteyttä! Me teemme mieluusti yhteistyötä kanssasi ja kerromme lisää tavastamme toimia.

Uutinen se on positiivinenkin, eikö?

 

 

 

 

 

Annika Strand
Moment Marketing Manager

Yhteydenotot: jory@momentgroup.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.