fbpx

Iisalmen ”centteri” täydet 10 vuotta

Kymmenen vuotta sitten vietettiin Iisalmen toimipisteen avajaisia. Tuolloin vielä nimellä Midas Touch toiminut ”yhteyskeskuspalveluja tarjoava yritys” sai juhlavaan tilaisuuteen puhujaksi Iisalmen ”oman pojan”, Seppo Kääriäisen.

Grand Opening oli perjantaina kesäkuun kuudentena päivänä ja tämän päivän sääolosuhteet ovat vielä kirkkaana mielessä:

”Avajaisia pidettiin tuulisessa säässä ja kevyet rollupit eivät tahtoneet pysyä pystyssä sisääntulojen edessä”, muistelee avajaispäivää Hannu Tossavainen.

(#Nevöfoget)

Hannu toimi jo avajaispäivänä esimiestehtävissä Iisalmen toimipisteessä ja hoitaa näitä tehtäviä edelleen – nykyään nimikkeellä Value Manager. Tutustu tähän leppoisaan kaveriin tästä >>

Työn touhussa Iisalmen centterissä vuonna 2008.

Telemarkkinointi aloitettiin ilman sen kummempia krumeluureja

”Muutto uusiin tiloihin tapahtui työn merkeissä, soittotyöt aloitettiin ilman sen kummempia krumeluureja. Tilat oli remontoitu meidän käyttöömme, lattiat päällystettiin akustiikkamatolla ja sääntö oli, että uutta mattoa ei kahvilla löträtä.

Takasalissa oli matkapalvelukeskus ja loput toimipisteestä oli OB-, IB- ja toimistokäytössä. Tilat olivat avarat ja neukkarit tuntuivat oikein viihtyisiltä.

Ajan kuluessa porukkaa alkoi siirtyä Lapinlahdelta Iisalmeen ja lopulta toiminta loppuikin Lapinlahdella kokonaan”, kertaa Hannu vuosikymmenen takaisia aikoja.

Kasvua asiakkaiden rinnalla

Contact Center -ajatusta on vuosien saatossa syvennetty ja nyt keskiössä ovat tulokselliset kohtaamiset ja sana asiakaskokemus on kaikkien huulilla.

AIG on ollut Iisalmen toimipisteen perustamisesta lähtien Moment Groupille merkittävä asiakas ja yhteistyötä on vuosikymmenen aikana tiivistetty. (Lue lisää tästä >>)

Tuloksekas telemarkkinointi on ollut aina Iisalmen vahvuus ja myytäviä tuotteita on vuosien saatossa tullut ja mennyt. Jani Manninen *) muistelee, että vuosikymmen sitten kaupattiin ainakin

”sukkia, pillereitä ja TV-shoppia”.

Iisalmen toimipiste porskuttaa ja voi hyvin

Iisalmen centterillä on töissä reilut 60 ihmistä tälläkin hetkellä ja hyväntuulinen savolainen papatus kuuluu ilmassa hilijoo ja kovvoo:) Tilat on täynnä ja hiukan tällä hetkellä jopa ahtaat, eli kaikki nurkat ovat käytössä”, kertoo Iisalmen Senior Opportunity Manager Tuula Laitinen **) ja jatkaa:

”Syksy ja talvi näyttää vilkkaalta ja tulevaisuuden odotukset ovat myönteiset. Tavoitteena on kasvattaa liikevaihtoa ja tulosta ja näillä näkymin onnistumisen mahdollisuudet ovat erittäin hyvät.”

Mutta onko Iisalmessa vielä jotain samaa mitä oli vuonna 2008? Ainakin nettiauton ja Tossavaisen mukaan:

”Iisalmessa on myynnissä 10 vuotta vanhaa Pajeroa, S80 Volvoa sekä Mazdan 6:sta, joita ei myöskään ajanhammas ole pahasti syönyt, kilometrejä on edessä rutkasti edelleen”, tietää Hannu, tuo harmaan farmari Toyotan savolainen omistaja.


*)   Jani Manninen toimii nykyään Pieksämäen yksikön Value Managerina ja pitää siellä huolen, että telemarkkinointi rullaa ja asiakkaat ovat tyytyväisiä
**) Tuula on nimetty Vuoden 2017 Palveluesimieheksi, tutustu Tuulaan tästä >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.