fbpx

Huikean myyntikilpailun viikkoraportti

Voi pojat mikä viikko!

Maanantai alkoi ihan normaalisti, lähdin toisin sanoen keskittyneesti soittamaan myyntipuheluita tavalliseen tapaan. Mutta esimies yllätti hetken kuluttua ilmoittamalla, että tällä viikolla hän järjestää myyntikilpailun!

Myyntikilpailun säännöt

Säännöt olivat yksinkertaiset: jokainen neljästä mutterista *) osallistuu kisaan ja se mutteri, jossa tehdään ensimmäinen kauppa kello

  • 9-10
  • 11-12 ja
  • 14-15

voittaa aina palkinnon!

Ensimmäinen kauppa

Tuumasta toimeen ja äkkiä asiakas linjoille!  Alku on lupaava – sain heti kaupan 09.06 ja ehdin juhlia ekaa voittoa, mutta paljastuikin, että joku oli tehnyt kaupan jo kello 09.02.

Aijai!

Myyntikilpailu innostaa yrittämään parhaansa

Vaikka myyminen on minulla luonnostaan verissä, niin aina pieni kisailu saa kummasti aikaan lisää yrittämistä. Luvatut palkinnot olivat erittäin palkitsevia:

  • Kello 9-10 = Koko mutteri saa päivän bonukset 1,5-kertaisena (oma suosikkini)
  • Kello 11-12 = Koko mutteri saa kahvileivät
  • Kello 14-15 = Koko mutteri saa kahvipaketit (eikä mitään halpaa sumppia, vaan laatutavaraa!)

Pakko myöntää, että tämä kisaviikko oli esimieheltä ihan loistava idea nostaa myyjien tulosta. Itselläni ei ole ollut pitkään aikaan niin hauskaa!

Ja vaikka sitä pullaa ja kahvia on kotona, niin tulihan siitä hyvä fiilis, kun kaverit vieressä olivat ihan innoissaan kahvi- ja pullavoitoista.

Minä taas innostuin lähinnä 1,5-kertaisista bonuksista, jotka voitimme laskelmien mukaan kolmena päivänä!

Tärkeintä ei ole voitto, vaan murskavoitto

Vähän saa kai henkseleitä paukutella, kun siihen on syytä?

Kisaviikolla mutterimme oli ylivoimainen kisavoitoin 11/15. Joka päivä voitimme 2/3 kisoista ja viimeisenä päivänä peräti 3/3.

Sain kunnian olla joukkueeni kapteeni ja kaksi mutterini myyjistä antoi jopa oman kahvipaketin minulle, kun olivat niin kiitollisia meidän tiimityöstä!

Päivän nopein kauppa

Kisailu tuotti tulosta – tein myös oman ennätykseni lajissa ”päivän nopein kauppa”.

Tulin töihin ysiin ja ensimmäinen myyntipuheluni, jonka vein maaliin, alkoi kello 09.00.23! Olin toki joka päivä ottamassa ekan puhelun kello 09.00.00, mutta että ekalla puhelulla kauppa?! Se oli kuin jostain satumaailmasta!

Myyntikisan jokeri-palkinnot

Lisäksi nerokas esimies oli keksinyt jokeri-kilpailut; jos mutteri voittaa viikon aikana 3 kilpailua, niin koko mutteri pääsee firman piikkiin syömään! Tämän edun nappasimme taskuun jo tiistaina!

Toinen jokeri-tehtävä tuotti voittajilleen Kunto Moment -setelin. Sen sai tekemällä tunnissa viisi kauppaa. Nappasimme tämänkin palkinnon, kaksi kertaa. Enempää ei ollut tarjolla 😉

Yhteenvetona voin todeta, että tämä oli yksi siisteimmistä viikoistani ikinä täällä firmassa. Tämän viikon aikana näkyi joka päivä meidän firman arvot:

 

Ilo tehdä työtä

Tuloksellisia kohtaamisia

Voimaa yhdessä

 

Joni Markkanen
Momentnaattori
– I sell effective as robot but with real care of my customers needs. My mission is to sell with high quality and satisfied customer is my prime objective.

PS. Yhtäkään asiakasta ei vahingoitettu tässä kisassa. Toimimme aina eettisesti ja moraalisesti kestävällä ja asiakkaita kunnioittavalla tavalla – myös kisaviikoilla!

*) Mutteri on saanut nimensä vierekkäisten työpisteiden ”mutterimaisesta” muodosta. Yhdessä mutterissa on työpisteet seitsemälle Moment Makerille.


Lue aikaisempi juttuni ”Työssä ja työstä oppiminen” tästä »

Haluatko tulla meille töihin? Katso avoimet työpaikat tästä >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.