Moment Groupissa palvelemme asiakkaidemme asiakkaita puhelimessa, sähköpostissa ja verkossa – ympäri vuorokauden, 24/7.

Meillä asiakasneuvojat tunnetaan nimellä Moment Maker.

Moment Maker on tärkeä työntekijä, joka synnyttää omalla ammattitaidollaan tuloksellisia kohtaamisia. Jokainen hetki asiakkaan kanssa on ainutkertainen ja sillä on todellakin merkitystä millainen muistijälki kohtaamisesta jää. Asiakaskokemus syntyy tekemällä – ei sattumalta.

Asiakaspalvelutyö on monipuolista; kumppaneina meillä on huippubrändejä, joiden arvokas asiakaspalvelu puhelimessa, chatissa, sähköpostissa ja somessa on uskottu meidän käsiimme. Jokainen päivä asiakaspalvelussa on erilainen ja värikkään vaihteleva!

Toimimme viidellä eri paikkakunnalla, studiot: Tampereella, Iisalmessa, Pieksämäellä, Fuengirolassa ja myyntikonttori Espoossa.

Mitä mieltä Aino-Maija on työstään ”luureissa”? Katso video:

Vastuullinen työnantaja

Asiakkuusmarkkinointiliitto (ASML) ry on määritellyt telemarkkinoinnin palveluyrityksille Reilu Työnantaja –kriteerit, joiden valmistelussa on tehty yhteistyötä myös viranomaisten, esimerkiksi työsuojeluhallinnon kanssa. Reilu Työnantaja -merkki on myönnetty Moment Groupille ja se on osoitus, että yrityksemme on sitoutunut oikeudenmukaiseen, rehelliseen ja läpinäkyvään toimintatapaan.

Henkilöstömme reilun pelin hengen tukemiseksi olemme lisäksi sekä Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsenyritys että noudatamme Reilun Pelin Sääntöjä ja olemme sitoutuneet Puhelinpalvelu- ja yhteyskeskuksia koskevaan työehtosopimukseen.

Asiakkaillemme vastuullisuus tarkoittaa muun muassa puhelinmarkkinoinnin ja asiakasviestinnän luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä. Meillä tehtävä työ perustuu aina asianmukaisiin faktoihin, alan pelisääntöjä ja hyviä toimintatapoja noudattaen.

Töihin Fuengirolaan?

Meillä voit työskennellä osan vuotta Fuengirolassa – tai muuttaa Espanjaan töihin pysyvästi. Lue tästä millaista asuminen ja työ Fuengirolassa on »

Vloggaaja Tume puhelinmyyjänä

Millaista se työ puhelinmyyjänä on? ”Tume oikeissa töissä” -sarjassa löytyy jakso, jossa Tume tutustuu puhelinmyyntiin. Jakso on kuvattu Moment Groupin Tampereen toimistolla ja se on katsottavissa Yle Areenassa, klikkaa tästä »


Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Olemme yhteydessä, kun paikkoja on taas avoinna!