fbpx

Aurinkoinen arki Fuengirolassa

On marraskuu. Maanantaiaamu kello 7.15 ja herätyskelloni soi. Unensekaisena suljen sen, nousen ylös ja laahustan ylös olohuoneeseen. Väsyttää ja haluaisin jäädä nukkumaan.

Avaan verhot ja virkistyn. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja aamukasteinen luonto tuoksuu raikkaalle, mutta on lämmin. Juon aamukahvini parvekkeella ihaillen vuoristomaisemaa ja toisella suunnalla näkyvää Välimerta.

Hymy pienistäkin asioista

Matkalla töihin en kiirehdi. Pyöräilen kaikessa rauhassa ja aurinko kimmeltää meren pinnalla. Horisontissa näkyy suuri risteilyalus ja lähempänä rantaa useita purjealuksia ja satamaan matkaavia kalastusveneitä. Palmut huojuvat vienossa tuulessa ja papukaijat raakkuvat iloisesti aamuauringolle.

Kadut ruuhkautuu nauravista koululaisista vanhempineen. Lähikahvilan vanha omistajasetä toivottaa mukavaa päivää, kuten joka ikinen aamu. Tuoksuu tuore kahvi ja croissant. Huomenna taidan herkutella.

Töissä on lämmin tunnelma, kukin keskittyy työhönsä ja kuuluu tasaista puheensorinaa. Huikkaan iloisesti huomenet ja käsiä nousee tervehdykseksi. Hymyssä suin istun omalle työpisteelleni, avaan tietokoneen ja laitan kaiken valmiiksi tulevaa työpäivää varten. Koneen raksuttaessa juon toisen aamukahvin ja juttelen hetken mukavia työkavereideni kanssa.

Moment Group – making moments

Linjoilla on tänään hiljaista. Puheluita tulee tasaiseen tahtiin ja on hyvin aikaa suunnitella seuraavaa yhteistä illanviettoa. Moment Groupin Fuengirolan toimipiste, Ina Spain, perustettiin 10 vuotta sitten. Juhlimme tätä koko toimistoväen voimin pikkujoulujen yhteydessä. Saamme kunnian viettää iltaa Suomesta saapuvan johtoryhmän kanssa.

Muutaman työntekijän Espanjan toimisto on kasvanut kymmenen vuoden aikana suureksi tiimiksi. Fuengirolan suomalaisissa yrityksissä työntekijöiden vaihtuvuus on suuri, mutta Moment Groupin työtyytyväisyys on korkea ja pitkäaikaisia työntekijöitä on paljon.

Ei pelkästään ihana, iloinen, aurinkoinen ja lämmin ilmapiiri Aurinkorannikolla, vaan myös työyhteisön lämminhenkisyys ja työn mielekkyys vaikuttavat pitkiin työsuhteisiin ja työntekijöiden jaksamiseen. Ilo olla osana tätä aurinkoista työryhmää Espanjan Aurinkorannikolla. Lähden hymyssä suin töihin huomennakin.

Aurinkoisin terveisin, onnellinen suomalainen Espanjan Aurinkorannikolla

-Alisa

Kaikki kuvat ovat Alisan kotialbumista ja Fuengirolassa otettuja.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.