Ota yhteyttä

Agenttipalvelu

Agenttipalvelu koostuu verkossa itsenäisesti toimivasta asiakaspalvelutiimistä, joka palvelee asiakkaita sosiaalisessa mediassa proaktiivisesti, näiden sijainnista ja vuorokaudenajasta riippumatta. Yllätämme ihmiset  positiivisesti tuoden lisäarvoa käynnissä olevaan keskusteluun. Vastaamme yritykseen ja sen tuotteisiin kohdistuviin kysymyksiin, opastamme nykyisiä asiakkaita toimimaan oikein ongelmatilanteissa ja estämme väärän tiedon leviämisen. Agentit päivystävät verkossa puolestasi jopa 24/7.

Agenttipalvelun tavoitteet ja tulokset

Asiakkaasi elää verkossa ja kertoo aktiivisesti omista positiivisista ja negatiivisista kokemuksistaan. Kokemus voi liittyä yrityksesi tuotteeseen tai saatuun asiakaspalveluun. Se voi olla myös yhden asiakkaan henkilökohtainen mielipide tuotteesi laadusta, hinnasta tai ominaisuudesta, joka saa suhteettoman paljon huomiota verkossa. Todellisuusperää ei aina tarvita ja tarpeeksi kiehtova tarina saa aikaan viraaliefektin, jossa tarina leviää kiihtyvällä vauhdilla.

Tärkeää on reagoida nopeasti. Tulla esille yrityksen omalla nimellä ja kertoa miten asia oikeasti on. Kiittää asiakasta rehellisyydestä ja asian esille tuomisesta. Joskus kannattaa myös paukutella henkseleitä ja ottaa hyvä vastaan siellä, missä siitä keskustellaan.

Agenttipalvelulla saat:

  1. Verkon ja siellä tapahtuvat keskustelut heti haltuun
  2. Yllätettyä nykyiset ja tulevat asiakkaat positiivisesti
  3. Tehostettua ajankäyttöäsi ja vältyt jatkuvalta päivystämiseltä
  4. Parannettua yrityksesi imagoa ja näkyvyyttä verkossa
  5. Olla rauhallisin mielin 24/7
  6. Tietoosi mistä tänään keskusteltiin
  7. Käännettyä negatiivisen positiiviseksi

Palvelun kohderyhmä

Agenttipalvelu on suunniteltu yritys- ja yhteisöasiakkaille, jotka haluavat parantaa asiakaspalveluaan verkossa tai olla osaltaan vaikuttamassa verkossa tapahtuvan keskustelun kulkuun. Agenttipalvelu voi olla yhtenä osana Moment Groupin tarjoamaa monikanavaista asiakaspalvelua tai omana erillisenä palvelunaan.

Miten teemme tämän?

Agenttipalvelu seuraa reaaliaikaisesti koko suomenkielistä internetiä keskustelujen löytämiseen käyttäen valikoituja ohjelmistoja ja työkaluja. Moment Group tuottaa palvelun ja tarjoaa siihen myös henkilöresurssit.

Tyypillisesti Agenttipalvelun toiminta näkyy suosituimmilla keskustelupalstoilla, verkkoartikkelien kommenttikentissä, Facebookissa ja Twitter -palveluissa ja tarvittaessa jopa verkkokauppojen tuotearvioinneissa.

Haluatko tietää lisää?

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä: