fbpx

10 vuotta yhteistä taivalta

Perjantaina 30.11.2018 vietettiin Iisalmessa pikkujoulujen lisäksi centterin 10-vuotisjuhlia. Lue lisää historiasta klikkaamalla tästä »

Juhlatunnelmassa oli mukana Iisalmen henkilöstön lisäksi bussilastillinen Pieksämäen Moment Makereita esimiehineen ja hurautti paikalle pikkubussillinen Tampereen ja pääkaupunkiseudunkin vahvistusta, mukaan lukien toimitusjohtaja Pia Pursiainen sekä Moment Groupin hallituksen puheenjohtaja Ville Tolvanen.

10 vuotta asiakaspalvelua ja telemarkkinointia

Moment Groupissa on yritykseen sitoutunutta väkeä. Näin voidaan kai perustellusti sanoa, kun tänäkin vuonna palkitaan 17 työntekijää, jotka ovat olleet talossa joko 10 vuotta tai peräti 25 vuotta.

Kaiken savolaisen hauskanpidon, Badding-muunnelmien, puheiden ja johdolle pidetyn piinapenkin keskellä oli illan keskipisteenä ja kohokohtana ehdottomasti seuraava kahdeksikko:

Vasemmalta lukien Eeva-Maria, Sari, Taina, Anneli, Merja, Jaana, Marja ja Niina. Tämän lisäksi palkittiin kuvasta puuttuvat Marjo, Mervi, Nita ja Niina.

Jokaisella Pieksämäen ja Iisalmen juhlitulla on tänä vuonna takana 10 vuotta yrityksen palveluksessa – sama määrä, jonka Iisalmen centteri on ollut toiminnassa. Ensimmäiset vuodet työtä paiskittiin Midas Touch -brändin alla ja viimeiset pari vuotta Moment Groupin nimissä.

Onnea vielä kertaalleen koko komppanialle ja pitkää uraa vielä tästä eteenkinpäin 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.