Ota yhteyttä

Tuloksellisia kohtaamisia Mylab Oy:n asiakastuessa

Kotimainen Mylab Oy on terveydenhuollon ja kliinisten laboratorioiden tietotekniikan asiantuntija ja laboratoriokeskusten tietojärjestelmäkumppani. Asiakkailta tulevista yhteydenotoista valtaosa tulee sähköpostitse ja tukipyynnöt käsitellään yrityksen omien ammattilaisten voimin Mylabin asiakastuessa.

Moment Groupin tehtävä Mylabin kumppanina on vastata asiakkaiden puhelimitse tuleviin, ensimmäisen asteen tukipyyntöihin.

Ensimmäisen asteen tukipyynnöt

Hyvä asiakaskokemus koostuu monesta tekijästä. Asiakaspalvelun nopea ja helppo saatavuus parantavat yritysimagoa ja mikä tärkeintä – asiakasneuvoja on asiakkaan tukena silloin, kun palvelua tarvitaan.

Ensimmäisen asteen tukipyynnöissä SD-tiimin Moment Maker (asiakasneuvoja) ottaa tiedot Mylabin kanssa ennalta sovittujen speksien mukaisesti ylös ja asiakkaalle lähtee automaattisesti aloitustiketti sähköpostitse. Kyseessä saattaa esimerkiksi olla apu salasanan vaihdossa tai järjestelmään kirjautumisessa.

Yhteydenoton tiedot välittyvät Mylabiin, jossa asiantuntija näkee mm. onko tilanne kriittinen vai normaali, onko asia luokiteltu häiriöksi vai tehtäväksi. Tarvittaessa Moment Maker ottaa puhelimitse yhteyttä Mylabiin.

Hyödyt asiakkaan kannalta

Hyödyt Mylabin kannalta

  • Moment Maker tekee puhelun perusteella kartoituksen
  • valmiit, koostetut, tiedot asiakkaan tukipyynnöstä
  • Asiakaspalveluajan ja/tai -kanavan laajentaminen lisää asiakastyytyväisyyttä

Service Desk -tiimi

Kriittisten toimintojen valvonta vaatii ammatillista osaamista. Moment Groupin Help Desk -tiimissä jokainen työntekijä on vähintään datanomi ja tiimiä luotsaa Vuoden Service Desk esimies Juha Björkengren.

Service Desk -palvelu voidaan ulkoistaa kokonaan Moment Groupiin tai hoitaa omin voimin esim. toimistoaikana ja muina aikoina Moment Group vastaa Service Desk -tuesta.

———————————————————————————————————————————

Moment Group palvelee 500 yritys- ja yhteisöasiakasta monikanavaisesti ja 24/7. Katso Case-videot ja referenssit tästä >>

Kysymyksiä Moment Groupin palveluista? Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *