Ota yhteyttä

Pieniä ihmeitä ja ainutkertaisia hetkiä

Miten syntyy tuloksellisia kohtaamisia? Millaiset ihmiset näitä pieniä ihmeitä, ainutkertaisia hetkiä, päivän aikana tekevät? Keitä ovat Moment Makerit?

Avoimet ovet torstaina 12.10.

Tervetuloa meille Moment Groupiin! Järjestämme avoimet ovet, jolloin sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan meihin ja meidän toimintaamme.

Jos (ja kun!) tykästyt näkemääsi, voit jättää yhteystietosi ja päästä osaksi positiivisella Moment Spiritillä maustettua työyhteisöämme.

Olet lämpimästi tervetullut poikkeamaan, vaikka pelkästään kolottavan kahvihampaan ja pikku purtavan takia… Älä arkaile – me ollaan eri kivaa porukkaa 😉

Aika:

torstaina 12.10. kello 9.00-15.00

Paikka:

Pieksämäki: Tallikatu 1 ja

Iisalmi: Luuniemenkatu 3 B

 

Tervetuloa!

PS. Tutustu meihin Moment Makereihin  Asiakaspalvelija äänessä -blogissa >>


Tervetuloa meille -viikko on Suomalaisen Työn Liiton järjestämä tapahtuma ja osa Suomi 100 -juhlavuoden Made by Finland -kampanjaa. Tavoitteena on innostaa mukaan suomalaiset yritykset ja yhteisöt viettämään yhdessä Suomen suurimpia yhtäaikaisia avointen ovien päiviä rennon kanssakäymisen merkeissä.
Tervetuloa meille -viikko järjestetään ensimmäistä kertaa 9.-15.10.2017, mutta siitä toivotaan jatkossa kasvavan jokavuotinen perinne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *