Ota yhteyttä

Onnea Salcomp, vaihdeasiakkaamme!

Laturivalmistaja Salcomp avasi 21.9. uuden tehtaan Kiinan Guigangissa. Yhtiön mukaan tuotantolaitoksen vuosikapasiteetti yltää 350 miljoonaan laturiin, ja tämä tekee laitoksesta maailman suurimman laturitehtaan.

Investoinnin arvo on useita kymmeniä miljoonia euroja. Salcomp on maailman johtava laturivalmistaja, jolla on toimintoja yhdeksässä maassa ja kolmella mantereella. Uuden tehtaan avajaisia vietetään tänään.

Salcompin pääkonttori sijaitsee Salossa ja tuotantolaitokset Kiinassa, Intiassa ja Brasiliassa. Yhtiön pääomistus on Ruotsissa. Helsingin pörssistä Salcomp poistui vuonna 2011.

– Viime vuosina älypuhelinmarkkinoiden kasvu erityisesti Kiinassa on ollut voimakasta, mikä on lisännyt tarvetta lisäkapasiteetin rakentamiseen. Uusi tuotantolaitos vahvistaa läsnäoloamme tärkeimmillä markkinoilla, antaa hyvän pohjan omalle kasvullemme sekä parantaa tuotantomme tehokkuutta ja kilpailukykyä, sanoo Salcompin toimitusjohtaja Markku Hangasjärvi tiedotteessa.

Guigangin tehtaassa valmistetaan latureita älypuhelimiin ja muihin elektronisiin laitteisiin sekä langattoman latauksen ratkaisuja. Uuden tehtaan tärkein markkina-alue on Kiina.

Guigang sijaitsee Guangxin autonomisella alueella Kiina eteläosassa, noin 475 kilometriä Hong Kongista länteen. Kaupungissa on noin 5,5 miljoonaa asukasta.

Salcompin vaihdepalvelu

Meillä Moment Groupissa on ilo tukea Salcompin menestystarinaa vastaamalla yritykseen vaihteeseen tuleviin puheluihin.

Tuloksellisia kohtaamisia!

Alkuperäinen uutinen Yle Uutiset -sivulla >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *