Ota yhteyttä

Kokemuksia puhelinmyynnistä

Olen sanonut joskus aikanaan, että teen mitä tahansa muuta, kuin alan puhelinmyyjäksi. Ei minusta ole huijaamaan ihmisiä huonoihin kauppoihin ja tyrkyttämään tuotetta, jota kukaan ei tarvitse.

Viime syksynä olin vailla työtä ja ajattelin, etten totuutta voi tietää, jos en kokeile.  Sittenpähän voin ainakin sanoa, että ”ei minusta ollut siihen”.  Toisaalta – se oli myös mahdollisuus kokeilla jotain ihan uutta.

Myynnissä oikeasti hyviä diilejä

Olen työskennellyt Momentilla nyt reilut puoli vuotta ja käsitykseni alasta on muuttunut aivan täysin:

  • Emme tyrkytä, tarjoamme.
  • Emme huijaa, myymme oikeasti hyviä diilejä.

Ja mitä siihen tarvitsemiseen tulee – jokainen asiakas päättäköön itse, tarvitseeko tarjoamaani tuotetta.

Istumatyö ja säännöllisyys vaativat totuttelua

Ainoaksi ongelmaksi koen tällä hetkellä näyttöpäätetyöskentelyn. Olen aina tehnyt fyysistä työtä ja istumatyön raskaus yllätti minut. Siksi liikunta vapaa-ajalla on tullut tärkeämpään rooliin ja kun muistaa touhuta työajan ulkopuolella jaksaa paremmin töissä.

Olen myös aina tehnyt vuorotyötä ja säännölliseen työaikaan totuttelu oli alussa hankalaa. Kahdeksan tuntia viitenä päivänä putkeen tuntui ajatuksena todella tylsältä, mutta työpäivät menevät nopeasti kun niitä rytmittävät briiffit, koulutukset ja tietysti tauot.

Telemarkkinointityön monipuolisuus yllätti

Työ on paljon monipuolisempaa kuin kuvittelin, kampanjat vaihtuu ja on paljon itsestä kiinni miten työssä menestyy. Ja se tunne, kun saa kaupan, on koukuttava! Toisaalta jos kauppaa ei tule toivotusti, voi ajatella, että huomenna on uusi päivä ja aloittaa puhtaalta pöydältä.

Suosittelen kokeilemaan puhelinmyyntiä

Olen viihtynyt työssä erinomaisesti! Minusta jokaisen pitäisi ainakin kokeilla puhelinmyyntiä. Toisten kokemuksista tai mielipiteistä ei voi vetää omia johtopäätöksiä. Se mikä sopii yhdelle, ei sovi toiselle, mutta toisaalta vain itse kokeilemalla sen voi tietää.

Jokainen työ on arvokasta, eikä aina ole ihmisestä itsestään kiinni, jos ei työtä ole. Kehotan kuitenkin olemaan ennakkoluuloton ja menemään rohkeasti oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Silloin voi löytää jotain aivan uutta. Uskon kohtaloon ja luulen, että kaikkien mutkien kautta minun oli tarkoitus päätyä juuri tällä hetkellä, juuri tähän työhön.

On mahtava tunne, kun ei harmita lähteä töihin ja voi aamulla ajatella ”mitähän tämä päivä tuo tullessaan”.

Mira
Moment Maker, Pieksämäki


Kiinnostaako sinua tulla osaksi Moment Group -perhettä? Toimimme neljällä paikkakunnalla; Tampereella, Pieksämäellä, Iisalmessa ja Espanjan Fuengirolassa. Katso avoimet työpaikat tästä !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *