Ota yhteyttä

Kesätyö puhelinmyyjänä? Terveiset Pieksämäeltä!

Viisi 15-22 -vuotiasta pääsi kolmeksi viikoksi oppimaan ja tekemään Moment Makerin töitä Pieksämäen toimistolla. Käytännössä työ koostui puhelimitse tehtävästä myyntityöstä, telemarkkinoinnista.

Työ on ”sisäsiistiä”, mutta vaativaa. Välillä joutuu kuuntelemaan luurin toisesta päästä tulevia, ajattelemattomien aikuisten suoraakin vuodatusta, vaikka purkauksen kohde ei ole millään tavalla käytöstä ansainnut. Onneksi mieleen on kesätyön jäljiltä jäänyt päällimmäisenä niitä ihania onnistumisia! Tavoitteeseen pääseminen tuntuu aina hyvältä.

”Mukavat työkaverit ja avoin yhteisö”

Annukka, Laura, Maria, Roosa ja Vilma kertovat mitä kuluneet viikot ovat heille opettaneet.

Annukka

Kuukauden ajan olen ollut töissä Moment Makerina. Täällä panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin ja koulutukseen. Esim. erilaiset jumpat, hedelmäpäivät (joka keskiviikko työpaikka tarjoaa hedelmiä työntekijöille) ja takuupalkka ovat osa hyvinvoinnin tukemista. Koulutukseen kuuluu esim. omien ja muiden työntekijöiden puheluiden kuunteleminen ja siitä oppiminen.

Tuloksellinen kohtaaminen tarkoittaa minun mielestäni sitä, että asiakkaalle jää kohtaamisesta hyvä mieli ja olotila, että hän voi luottaa puhelinmyyjään ja myyntitapahtuman takana olevaan yritykseen. Myynnin aikaansaaminen on tietenkin plussaa sekä asiakkaalle että myyjälle hyvien tarjousten ja sopimusehtojen takia.

Olen kiitollinen saatuani Moment Groupilta kaupan alalla tarvittavaa työkokemusta merkonomin (*asiakaspalvelu ja myynti) opintoihini liittyen. Ensi keväänä haaveilen valmistuvani merkonomiksi ja voivani jatkaa sen jälkeen opintojani Suomen Nuoriso-opiston nuoriso-ohjaajalinjalla, minne tulin valituksi opiskelijaksi tänä kesänä.

Laura

Kavereilleni kertoisin, että kannattaa tulla puhelinmyyntiin – saat arvokasta työkokemusta puhelinmyynnistä ja käsityksesi puhelinmyyjistä varmasti muuttuu! Minulle on mieleen jäänyt mukavat työkaverit ja hieno onnistumisen tunne, kun saa tehtyä kaupat. Rahat laitan säästöön, mutta jotain kivaa ostan silti itselleni. Haaveilen hyvästä ja menestyksellisestä työstä, jolla pystyisin turvaamaan oman taloudellisen tilanteeni.

Maria

Parasta kesätyössäni on ollut hyvä työyhteisö. Täällä koulutetaan ja perehdytetään hyvin uusiin kampanjoihin, avoin yhteisö, jossa aina saa kysyä ja aina autetaan. Palkkani aion käyttää ulkomaanmatkaan.

Roosa

Olen saanut täältä uusia kokemuksia ja kertoisinkin kavereilleni, että Moment Groupiin kannattaa tulla jo työkokemuksenkin takia. Parhaiten mieleen on jääneet kauppapuhelut. Aion säästää osan rahoista ja osalla ostan jotain kivaa itselleni. Tulevaisuudessa toivon, että pääsen unelmieni työpaikkaan ja matkustelen ulkomailla.

Vilma

Eniten pidän siitä, että saan jutella asiakkaiden kanssa. Täällä on mukava olla töissä ja työkokemusta kertyy. Rahat aion säästää ja käyttää vasta sitten, kun niille tulee tarve, esimerkiksi jos matkustan jonnekin. Kiitos siitä, että pääsin tänne kesätöihin.

Kesätöitä neljällä paikkakunnalla

Meillä on ilo voida tarjota kesätyötä nuorille niin Pieksämäellä, Iisalmessa, Tampereella kuin Espanjan Aurinkorannikollakin. Vieläkin ehdit laittaa oman hakemuksesi ja saada työtä loppukesän ajaksi, jos olet nopea!

Katso tiedot avoimista työpaikoista tästä >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *