Ota yhteyttä

Iso käsi ISO 9001:2015 -laatusertifikaatille

Neljä vuotta sitten olin ensimmäistä kertaa toimitusjohtajana mukana Inspectan ISO9001:2015 auditointeissa, silloin Ina Finlandin yhteyskeskuksen nimissä. Se oli uudelle toimitusjohtajalle jännittävä ja opettava taival laatujärjestelmän mielenkiintoiseen maailmaan. Kävimme prosessit läpi tarkkaan ja kokonaisuudessaan laatusertifionti auditointeineen oli minulle uutta ja ihmeellistä.

Kasvua laatua unohtamatta

Vuonna 2013 tilanne oli se, että auditoinnin piirissä oli noin neljänkymmenen hengen työyhteisö ja auditoitavia toimipisteitä yksi, Tampereen silloinen yhteyskeskus. Auditoinnit läpäistiin ja täytyy antaa tunnustus; hienosti oli organisaatio hoitanut työnsä! Laatujärjestelmä on ollut meillä käytössä jo vuodesta 2008. Joka vuosi on auditoitu osa prosesseista ja kolmen vuoden välein koko laatujärjestelmä.

Maaliskuussa 2017 olimme jälleen kerran Inspectan tarkan ja analysoivan silmän alla. Kolme päivää, jokaisen prosessin läpikäyntiä, toteamuksia ja paljon hyviä keskusteluja sekä kehitysideoita prosessien omistajien kanssa. Nyt meitä auditoinnin piirissä on neljä tuotantopistettä sekä myyntikonttori, siis kaikkinensa toimintaamme tarkasteltiin viiden kaupungin ja 250 hengen osalta, joukossa alamme moninaisia ammattilaisia.

Neljässä vuodessa on tapahtunut paljon. Olemme kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista oman alamme ulkoistetun (tai sisäistetyn, kuten itse mieluummin asian ymmärrämme) asiakaspalvelun tuottajaksi.

Tuloksellisten kohtaamisten mahdollistaja

Organisaatiomme on tehnyt jälleen kerran upeaa työtä. Onnea koko meidän laatutiimille! Pian Moment Group Oy:n seinää koristaa, ja ennen kaikkea toimintaa varmistaa, y-tunnuksensa historian ensimmäinen ISO9001:2015 laatusertifikaatti – luonnollinen jatkumo vuodesta 2008 alkaneeseen pitkäjänteiseen laatutyöhömme.

Laatupolitiikka löytyy myös verkkosivuiltamme, klikkaa tästä >>

KIITOS tiimi, olette briljantteja! Meillä taitaa olla aika kaivaa jälleen kakut kehiin!

Kohtaamisiin!

Pia Pursiainen
Chief Experience Officer
+358 (0) 44 5400 654
pia.pursiainen@momentgroup.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *